A Lufthansa Systems Hungária elnyerte a Megbízható Munkaadó címet

A Lufthansa Systems Hungária elnyerte a Megbízható Munkaadó címet
A légiközlekedési informatika egyik piacvezető vállalataként a Lufthansa Systems Hungária igazán impozáns kitüntetésben részesült. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) odaítélte számára a Megbízható Munkaadó címet, hiszen megfelelt a szigorú, szakmai zsűri által lefektetett feltételrendszernek. A munkavállaló-barát környezet megteremtésében élen járó IT-cég a befogadó és értékteremtő céges kultúrában hisz, így a visszajelzés kiváló indikátora többéves törekvéseiknek.

Mik a legjobb munkaadók ismérvei? Egészséges és ergonomikus környezetet teremtenek munkavállalóik számára, ahol produktív és kreatív munkavégzés folyik. Lehetőséget biztosítanak a fejlődésre, a vonzó juttatási csomag mellé olyan feladatokat kínálnak, amelyet a munkavállaló küldetésként is felfoghat. Ugyanakkor tisztában vannak azzal, hogy a kollégák számára egyaránt fontos a munkaidőn belüli és kívüli feltöltődés, a két szféra megfelelő egyensúlya. A Lufthansa Systems Hungária számára mindig is kiemelkedő jelentőséggel bírt a nyitottság a kollégák véleményére – többek közt ezért működteti belső Company Dialogue kezdeményezését is, ahol a munkatársak közvetlen kérdéseit és észrevételeit beszélhetik át. A Megbízható Munkaadó cím erre a párbeszédre és további hasonlóan emberbarát megoldásokra ösztökéli a vállalatot a továbbiakban is.

„Úgy gondolom, a Megbízható Munkáltató cím elnyerése számunkra jó visszaigazolás és nagy megtiszteltetés, mert tökéletesen tükrözi azokat az értékeket, amelyekben hiszünk. Fontos alapelvünk a kölcsönös tiszteleten és bizalmon alapuló együttműködés és a fókuszált egyéni figyelem biztosítása minden kollégánk számára” – mondta Turcsikné Gáspár Georgina, a Lufthansa Systems Hungária HR vezetője.

„Mindig jó érzés, ha kívülről kapunk megerősítést arra, amit mi belülről tudunk” – mondta Csiszár Zoltán, a Lufthansa Systems Hungária cégvezetője, aki kifejtette, nagy hangsúlyt fordítanak arra, hogy kollégáik minden támogatást megkapjanak és emellett jól is érezzék magukat. „Az ügyfélfókusz és az üzleti gyarapodás mellett célunk a kollégák munkahelyi élményének növelése. Itt egy jó közösség részei lehetnek, ahol megbecsülik őket.”

A légiközlekedés mindennapos munkáját, fenntarthatósági törekvéseit és optimalizációját informatikai fejlesztésekkel segítő vállalat a nagyobb létszámú budapesti központja mellett egy szegedi irodával is büszkélkedik. Az integráció a két város csapata közt erős, hiszen a Lufthansa Systems Hungária folyamatosan bővül és keresi újabb munkavállalóit. A legtehetségesebb ifjú programozók számára például az IT Young Professional Program keretén belül nyílik lehetőség versenyképes, szektorspecifikus szakmai tudás elsajátítására.

A Lufthansa Systems Hungária ezzel az elismeréssel 21 kitüntetett vállalathoz csatlakozik, akik a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara Megbízható Munkaadó címét viselhetik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!