Új globális tanácsadó cég jelent meg a magyar piacon

Új globális tanácsadó cég jelent meg a magyar piacon
A Moore Hungary tanácsadási szolgáltatások teljes körét kínálja az üzleti, pénzügyi, adó- és számviteli tanácsadás, illetve a könyvvizsgálat területén.

Bár a Moore Global új brand a magyar piacon, a Moore Hungary vezető partnereinek: Boross Ákosnak, Hajnal Péternek és Huth Gabriellának neve és szakmai tevekénysége hosszú idő óta ismert a magyar piacon.

„Örömmel folytatjuk ügyfeleink támogatását egy dinamikus nemzetközi hálózat részeként, amely kiváló hátteret biztosít számunkra ahhoz, hogy egyedi, testreszabott megoldásainkkal a korábbinál is magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni helyi és nemzetközi partnereinket, illetve támogassunk határokon átnyúló tranzakciókat” – mondta Boross Ákos, a Moore Hungary ügyvezető partnere.

Anton Colella, a Moore Global vezérigazgatója így üdvözölte a hálózat újabb tagját: „Örömmel köszöntjük a Moore Hungaryt a Moore Global közösségében. Nemzetközi terjeszkedésünk folyamatában kulcsszereplőként tekintünk az új magyar tagcégünkre. Teljeskörű, minőségi szolgáltatásai révén a Moore Hungary már indulásakor a magyar tanácsadói piac kiemelkedő szakmai szolgáltatója lesz. Biztosak vagyunk abban, hogy az új cég elismert vezetői csapatával komoly értékkel gazdagodik a magyar piac és nemzetközi hálózatunk egyaránt.”

Fotó: moorecf.com

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!