Tíz perc alatt 3600 forint ingyenpénz kereshető a Revoluton

Tíz perc alatt 3600 forint ingyenpénz kereshető a Revoluton
Ha valakinek van Revolut fiókja, az most mindössze 10 perc alatt nagyjából 3600 forintnak megfelelő összeget varázsolhat a számlájára.

Nincs átverés, lényegében egy promóciós lehetőségről van szó, aminek keretében Polkadots kriptovaluta gyűjthető, ami aztán pillanatok alatt átváltható forintba - derül ki egy reddit posztból, amit a 24.hu szúrt ki.

Ehhez nem kell mást tenni, mint megnyitni a Revolut alkalmazást, a főoldalon átváltani a Crypto fülre, majd legörgetni a Learn részhez és ott kiválasztani a See all opciót. Jelenleg két kurzus érhető el (a Crypto Basics és a Polkadot), amennyiben pedig sikeresen abszolváljuk őket, akkor összesen 3600 forint körüli értékű kriptovaluta üti a felhasználó markát.

A kurzusokat csak végig kell nézni/olvasni, majd helyesen válaszolni a kérdésekre. Ha valakinek ehhez nincs türelme, vagy nem jó angolból, annak a linkelt Reddit poszt tartalmazza a helyes válaszokat is minden kvízhez – amik után egyenként 300 vagy 500 forint értékű Polkadot üti az ember markát. Ha az összes kurzust sikeresen teljesítjük, a megszerzett kriptovaluta egyetlen pillanat alatt átválható forintba (csak a Polkadotra bökve ki kell választani a Sell opciót).

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: kriptopénz, revolut