The Floor – Kiélezett párbajokkal kezdődött a harc a heti nyereményért!

The Floor – Kiélezett párbajokkal kezdődött a harc a heti nyereményért!
Megkezdődött a harc a 8.000.000 forintos heti nyereményért. A nap győztese 500.000 forintot vihet haza, míg a párbajok győztesei növelik területüket a led játéktáblán. A kezdő 49 játékosból csak egy maradhat a hét végére.

Vedd végig a The Floor játékszabályait Szujó Zoltánnal

Minden héten 49 játékos érkezik a The Floor csatamezejére, mindegyikük egy-egy terület kvíz-szakértőjeként. Ők öt nap alatt vívnak meg egymással, hogy kiderüljön, ki az az egy, aki mindent visz. De hogyan lesz a játékosokból kihívó vagy kihívott és mi a párbajok pontos menete? A műsorvezető, Szujó Zoltán minden részletet elárult.

 

„Nagy volt az arc” – A The Floor játékosa tarolni akart, de túlbecsülte magát

Mielőtt Kitti összecsapott volna Petyával, a férfi magabiztosan állította: ő egy két lábon járó dalfelismerő applikáció, így biztos benne, hogy egyetlen 2000-es sláger sem foghat ki rajta. Arra azonban ő sem számított, hogy hiába a saját kategóriájában tették próbára, sorra passzolnia kellett a felcsendülő dalokat, mert nem ismerte fel őket.

 

Rajzfilmslágerektől zengett a The Floor stúdiója

Petya első párbajgyőzelme után újabb diadalra vágyott, de maradt a zenék világánál és a rajzfilmslágerek nagy ismerőjét, Noémit hívta ki maga ellen. „Kicsit zenélünk, kicsit vigyorgunk” – mondta izgatottan az édesanya, majd felcsendült az első dal, a Legyen hó… Már csak az volt a kérdés, ki talál el több mesecímet.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!