Szilveszteri sorsjegylázban égnek a magyarok – akár 50 millióval gazdagabban is indulhat az újév

Szilveszteri sorsjegylázban égnek a magyarok – akár 50 millióval gazdagabban is indulhat az újév
Idén is vadonatúj sorsjeggyel zárja az évet a nemzeti lottótársaság. A Sok szerencsét! névre keresztelt kaparós elegáns kivitelben, selyemfényű felülettel került a lottózókba, akár 50 millió forintot is lehet nyerni vele. Szilveszterkor és újévkor még azok is próbára teszik a szerencséjüket, akik az év többi napján nem keresik Fortuna kegyeit.

A népi bölcsesség szerint szilveszter éjjelén, illetve az újév első napján megalapozhatjuk szerencsénket, erre ad lehetőséget a december 30-án megjelenő legújabb sorsjegy, a Sok szerencsét! is, amelynek megvásárlásával akár 50 millió forinttal gazdagabban indulhat az új év. A Sok szerencsét! kaparós tematikáját a szilveszteri partik hangulata mellett az „Új év, új esély!" - mottó ihlette. A nemzeti lottótársaság felmérése szerint a sorsjegyek iránti kereslet az év utolsó hónapjában fokozódik, ami annak is köszönhető, hogy többen ajándékként vásárolják a terméket. A kutatás szerint az újév közeledtével az emberek jobban bíznak a szerencsében, és ilyenkor nyitottabbá válnak a szerencsejátékokra is.

Az új sorsjegyek két színvilággal kerülnek a lottózókba: pezsgő ihlette színárnyalatban, valamint rózsaszín selyemfényű felülettel. A főjáték kulcsmotívuma természetesen a malacpersely, amelyek alatt a 2023-as számot kell keresni. A malac a bőség, a gazdagság és a termékenység jelképévé vált az évszázadok alatt, a népi hiedelem szerint kitúrja az ember szerencséjét.

Akinek a mostani évfordulón malaca lesz, 50 millió forint üti majd a markát, valamint ezen kívül további 5 nagynyereményt rejtenek a sorsjegyek, amelyek akár 5 millió forintot is érhetnek. A ráadás, hogy egyetlen sorsjeggyel akár 6 nyereményt is zsebre lehet vágni.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!