Rekordközeli, 1,77 milliárd forint várja a játékosokat a Hatoslottón

Rekordközeli, 1,77 milliárd forint várja a játékosokat a Hatoslottón
Közel 2 milliárd forintra duzzadt a Hatoslottó várható főnyereménye, miután 17 hete nem született telitalálatos. Amennyiben a vasárnapi sorsoláson egy szerencsés nyertes születik, beírhatja magát a Hatoslottó történetébe.

Újabb milliárdos született a legutóbbi Ötöslottó sorsoláson, hiszen egy szerencsés 1,78 milliárd forinttal lett gazdagabb. Míg az Ötöslottón gazdára talált a jackpot, addig a Hatoslottó főnyereménye tovább halmozódik, ezen a hétvégén 1,77 milliárd forintra nőtt a várható főnyeremény összege. Amennyiben egy szerencsés helyesen tippeli meg a nyerőszámokat, úgy az eddigi játéktörténet harmadik legmagasabb nyereményét tudhatja magáénak.

Érdekesség, hogy a halmozódás ideje alatt egyszer sem húzták ki a 3, 20, 23, 26, 33 számokat, míg Fortuna nagy kedvence volt a 32, amit hétszer is kisorsoltak. A játékosok kedvenc számai között továbbra is előkelő helyet foglal el a babonásnak számító 13-as vagy éppen a szerencsésnek vélt 7-es szám.

A játék történetének ötödik legmagasabb főnyereménye lázba hozta a szerencsevadászokat, a halmozódás kezdetéhez viszonyítva 50 ezerrel több szelvényt töltöttek ki a játékosok, a szelvényszám 675 ezerről 725 ezerre nőtt és több mint 250 ezerrel több alapjátékot játszottak meg a játékosok, 1,5 millióról 1,76 millióra emelkedett az alapjátékok száma.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!