Mi fog történni a Bitcoin árfolyamával 2023-ban?

Mi fog történni a Bitcoin árfolyamával 2023-ban?
Az év vége közeledtével tekintsük át mi történt idén a Bitcoin árfolyamával, illetve mire számíthatnak a befektetők a következő esztendőben.

Számtalan írás született az FTX összeomlásáról az elmúlt időszakban, azonban arról már kevesebb szó esik, hogy mire lehet számítani a kedélyek csillapodása után. Vajon képes lesz a BTC árfolyama megközelíteni a korábbi csúcsot, vagy tovább fog folytatódni a negatív trend.

A bitcoinbazis.hu írásában ezekre a kérdésekre keresi a választ, illetve bemutatnak egy izgalmas alternatívát, amivel tetemes hozamra lehet majd szert tenni alacsony kockázat vállalása mellett.

Viszonylag magabiztosan ki lehet jelenteni, hogy egy bizonytalansággal és magas kockázatokkal átszőtt helyzetben a vevők nagy része az óvatosság mellett fogja letenni a voksát.

Mint azt tudjuk az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) nyomozást folytat az FTX kriptotőzsde alapítója, a csak SBF-ként emlegetett Sam Bankman-Fried ellen. A nyomozás aktívan zajlik így biztosat nem lehet kijelenteni, az azonban az ügy ezen pontján elég valószínűnek tűnik, hogy SBF és az FTX meglopta a befektetőket.

A SEC elnöke, Gary Gensler egy interjúban elmondta, hogy álláspontjuk szerint SBF hazugságokra és félrevezetésre alapozta az FTX működését a kriptotőzsde ügyfeleinek kárára.

„A Bankman-Fried által elkövetett csalás egyértelmű üzenetet hordoz minden kriptotőzsde számára: mindenkinek meg kell felelnie a törvényeknek.

Amennyiben egy platform nem követi a hatályos szabályozást, abban az esetben a SEC azonnal cselekedni fog.”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: bitcoin