Megvan az év első milliárdosa - újra volt telitalálat az Ötöslottón

Megvan az év első milliárdosa - újra volt telitalálat az Ötöslottón
Magyarország kedvenc lottójátéka 22 hét halmozódás után ismét milliárdossá tett egy szerencsés játékost, 2022-ben első alkalommal. A telitalálat összege 3,34 milliárd forint.

A 2022. év 2. játékhéten az Ötöslottón a 21, 49, 53, 59, 79-es számokat megjátszó szelvény tulajdonosának igazán boldog hétvégéje lehet, hiszen a január 15-i sorsoláson 3,34 milliárd forintot nyert. A szerencsésnek a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél.

A 100 millió forintot meghaladó nyeremények esetére a társaság külön telefonszámot, úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn, amely a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is megtalálható. A szerencsés játékos telefonon történő jelentkezése során a lottótársaság feddhetetlen munkatársának az elsődleges feladata az, hogy a szelvényen lévő információk alapján meggyőződjön arról, valóban a nyertes van a vonal túloldalán.

Ezután kerülhet sor a legszigorúbb egészségügyi protokollok betartása mellett a személyes találkozásra, melynek keretében leadásra kerül az eredeti szelvény, és megvizsgálják annak érvényességét. Amennyiben a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődhet a kifizetési eljárás. A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!