Megjósolták, mennyi lesz a Bitcoin október végére

Megjósolták, mennyi lesz a Bitcoin október végére
A Bitcoin árfolyamának szeptember havi eredménye pontosan annyi lett, amennyinek az ismert trader, PlanB megjósolta.

A Bitcoin stock-to-flow megalkotója ezúttal is a modelljére támaszkodva jósolt és a szeptember vége 43 000 dolláros összeggel elég pontosan betalált - írja a kriptoakademia.com.

A BTC árfolyama az elmúlt héten a 43 000-ig is lenyúlt, majd 44 780 dollárnál zárta a hónapot.

PlanB-nek az augusztust is sikerült pontosan belőnie, előzőleg 47 000-re tette az árfolyamot, majd az pontosan annyival is zárt.

A trader következő céljai így néznek ki: október végére 63 000-et jósol, november végére 98 000-et és december végére 135 000-et. A piac viszont mindig meglepheti az embert és a múlt eredményei nem biztosítékok a jövőre nézve. Az árfolyam úgy is eltérhet PlanB jóslataitól, hogy egyébként a mozgás megmarad a stock-to-flow modellben.

Kereskedőik az újonnan nyitott #bitcoin-ötletek chatszobában is megosztották az elképzeléseiket. Legújabb tehetséges traderük, Dupla[hun] szerint megtörtént a korrekció, ami az Ellioti hullámelméletben egy gyors lefolyású flat korrekció volt, ezért folytatódni fog az emelkedés az ötödik hullámmal: ennek célára a lent látható emelkedő csatorna felső- vagy középső vonala lehet, 45 800 dollár környékén.

A bitcoin-ötletek szobában az összes kereskedőnk rendszeresen megosztja elképzeléseit a Bitcoin árfolyamáról. Új kereskedőnknek pedig egy saját szobája is lett, amit #dupla néven megtalálsz. Ezekhez a szobákhoz csak VIP előfizetőink férnek hozzá, nézd meg az ajánlatunkat és csatlakozz.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: bitcoin, árfolyam