Ismét telitalálatos volt az Ötöslottón

Ismét telitalálatos volt az Ötöslottón
Ismét telitalálatos szelvény született Magyarország legkedveltebb számsorsjátékán. A szerencsés játékos 226 millió forintot nyert.

Egy héttel azután, hogy megnyerték minden idők eddigi legnagyobb jackpotját újabb telitalálatos született Ötöslottón. 2024. év 9. játékhéten az Ötöslottón a 41,45,46,53,64-es számokat megjátszó szelvény tulajdonosának igazán boldog hétvégéje lehet, hiszen a szombati sorsoláson 226 923 075 forintot nyert.

A szerencsés játékosnak a sorsolástól számított 90 napon belül kell jelentkeznie a nemzeti lottótársaságnál, méghozzá az úgynevezett nagynyertes-vonalon, amely a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is megtalálható. A nyertes játékos telefonon történő jelentkezése során a lottótársaság feddhetetlen munkatársának az elsődleges feladata az, hogy a szelvényen lévő információk alapján meggyőződjön arról, valóban a nyertes van a vonal túloldalán.

Ezután kerülhet sor a személyes találkozásra, melynek keretében leadásra kerül az eredeti szelvény, és megvizsgálják annak érvényességét. Amennyiben a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődhet a kifizetési eljárás. A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!