Ingyen kripto kereshető a Revoluton

Ingyen kripto kereshető a Revoluton
Ha valakinek van Revolut fiókja, az most mindössze 10 perc alatt nagyjából 2100 forintnak megfelelő összeget varázsolhat a számlájára. Nincs átverés, lényegében egy promóciós lehetőségről van szó, aminek keretében 1inch kriptovaluta gyűjthető, ami aztán pillanatok alatt átváltható forintba.

Ehhez nem kell mást tenni, mint megnyitni a Revolut alkalmazást, a főoldalon átváltani a Crypto fülre, majd legörgetni a Learn részhez és ott kiválasztani a See all opciót. Jelenleg egy kurzus érhető el (a 1inch), azon belül pedig 3 lecke érhető el. Amennyiben sikeresen abszolváljuk ezeket, akkor összesen 2100 forint körüli értékű kriptovaluta üti a felhasználó markát - vette észre a 24.hu.

A kurzusokat csak végig kell nézni/olvasni, majd helyesen válaszolni a kérdésekre. Azoknak sem kell izgulni, akik nincsenek otthon a kriptovaluták világában, ugyanis a kvízt akárhányszor ki lehet tölteni. A három lecke után egyenként 700 forint értékű 1inch üti az ember markát. Ha az összes kurzust sikeresen teljesítjük, a megszerzett kriptovaluta egyetlen pillanat alatt átválható forintba (csak a 1inchre bökve ki kell választani a Sell opciót). Itt azonban számolni kell azzal is, hogy az átváltásnak 500 forintos díja van, így ezt követően 1500-1600 forint lehet a nyereség.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: revolut, kriptopénz