Hatoslottó-lázban az ország – ezen a héten 2,5 milliárd forintért játszhatnak a játékosok

Hatoslottó-lázban az ország – ezen a héten 2,5 milliárd forintért játszhatnak a játékosok
Május óta nem volt telitalálat a Hatoslottón, így a várható főnyeremény már 2,5 milliárd forint. A rekordközeli összeg kimagasló érdeklődést váltott ki a játékosokból, amely a feladott szelvényszámok emelkedéséből is látszik.

A Hatoslottó jackpot több hónapja tartó halmozódásának következtében érzékelhetően fokozódott a játékkedv. Összehasonlítva az adatokat kiderül, hogy a május végi, 21. héthez képest több mint 35%-kal nőtt a feladott szelvények darabszáma a legutóbbi héten.

A Szerencsejáték Zrt. Számsorsjáték Osztályának tájékoztatása szerint a játék főnyereménye három hete érte el az úgynevezett döntéselméleti határt, vagyis az a játékos, aki a jelenlegi, 2,5 milliárdos forintos várható nyeremény mellett beikszeli az összes számkombinációt, azaz felad 8 145 060 db szelvényt, akkor egyedüli nyertesként a megjátszott alapjátékok árán felül immár pontosan egymilliárd forintot nyerhet.

További érdekesség, hogy a 25 hete tartó halmozódás alatt összesen mintegy 42 millió alapjátékot adtak fel játékosok, amelyek között egyetlen egyszer sem született telitalálatos szelvény.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!