Fokozódik a lottóláz hazánkban, miután a Hatoslottó jackpotja a játék történetének ötödik legmagasabb összegével kecsegtet.

Fokozódik a lottóláz hazánkban, miután a Hatoslottó jackpotja a játék történetének ötödik legmagasabb összegével kecsegtet.
Fokozódik a lottóláz hazánkban, miután a Hatoslottó jackpotja a játék történetének ötödik legmagasabb összegével kecsegtet. A halmozódás az Ötöslottót is utolérte, a két számsorsjáték főnyereménye szinte fej-fej mellett emelkedik.

16 hete nem született telitalálatos a Hatoslottón, a játék heti várható főnyereménye így meghaladta az 1,68 milliárd forintot, amivel a jackpot beírta magát a számsorsjáték történetébe, ennél magasabb főnyeremény ugyanis csak négyszer volt a Hatoslottón. Amennyiben a vasárnapi sorsolást követően csupán egy szerencsés telitalálos szelvényt adnak fel egy játékos, ő a Hatoslottó történetének harmadik legmagasabb nyereményével gazdagodhat. A játéktörténet során 2007-ben 2 milliárd, 2019-ben pedig 2,1 milliárd forint várta a játékosokat, míg előbbi esetében hárman, addig 2019-ben ketten osztoztak a főnyereményen.

Az eddigi legmagasabb összeget tavaly december 26-án húzták ki, a szerencsés nyertes az 51. játékhéten 3,165 milliárd forinttal lett gazdagabb. A második legmagasabb nyereményt 2008. szeptember 21-én vihette haza a játékos, akkor 2,958 milliárd forint volt a tét.

A növekvő várható főnyeremények természetesen a lottózói kedvet is növelik, hiszen a halmozódás kezdetéhez viszonyítva több mint 41 ezer szelvénnyel több fogyott. Míg a Hatoslottón 1,68 milliárd forint a várható főnyeremény, addig az idén 65 éves Ötöslottón 1,78 milliárd forint várja a szerencsevadászokat, ami szintén növeli a játékkedvet. Az Ötöslottón 10 hete nem talált gazdára a főnyeremény, a halmozódás kezdetéhez viszonyítva itt 26 ezerrel több szelvényt játszottak meg játékosaink.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!