Faültetésben segítenek a Mastercarddal fizető Kiflis vásárlók

Faültetésben segítenek a Mastercarddal fizető Kiflis vásárlók
Évről-évre csökken a bolygónkon a fával borított területek száma. Az ilyen világméretű problémák orvoslásához világméretű összefogásra van szükség. Ehhez keresett a Mastercard olyan partnert, aki nem csak a reklámszlogenek terén, de a hétköznapokban is környezettudatosan üzemel. A budapesti Kifli.hu már az indulása óta folyamatosan azon dolgozik, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjon, így az együttműködés ideális és mindkét fél számára örömteli.

A Mastercard és a Kifli közös akciójában azok a vásárlók, akik a kosaruk értékét Mastercarddal egyenlítik ki, tranzakciónként 8 forinttal járulnak hozzá egy fa elültetéséhez.

“Örömmel veszünk részt az akcióban, hiszen teljesen egybevág azzal, hogy az üzleti sikerek mellett a környezetünkre is odafigyelünk. A célunk 2000 fa elültetésének finanszírozása, melyet a vásárlóinkkal közösen várhatóan sikerrel teljesítünk majd az akció ideje alatt.” - tette hozzá Klekner Péter Kifli.hu ügyvezetője.

A közös kampány 2022.09.07.-től 2022.10.09.-ig tart, amelynek kapcsán a Kifli weboldalán adományutalvány is vásárolható, amin egy fa értéke jelképesen 800 forint. Többféle utalványból választhat a vásárló, attól függően, hány fát kíván venni. Azok a vásárlók, akik az akció ideje alatt Mastercarddal fizetnek egy rendelésért, valamint legalább egy adományutalványt is a kosarukba tesznek, nyereményjátékban vesznek részt. A kisorsolt öt nyertes 20.000 forint értékű öko ajándékcsomagot kap, amit a cég soron kívül szállít majd ki.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: MasterCard, kifli.hu