Ezek a legjobb altcoinok 2022 novemberében

Ezek a legjobb altcoinok 2022 novemberében
Ahogy a Bitcoin értéke és népszerűsége az évek alatt egyre magasabbra szökött, úgy jelentek meg a „Bitcoin alternatívák” is.

Ezeket az érméket hívjuk altcoinoknak. Az altcoinok piaca hatalmas, jelenleg hozzávetőleg 20,000 különböző altcoin érme érhető el, és a számuk naponta emelkedik - írja a bitcoinbazis.hu.

Ahogy láthatjuk, a hatalmas kínálat miatt nincs könnyű dolga annak, aki a legjobb befektetéseket keresi. Írásunkban ismertetjük az idei év három legizgalmasabb új projektjét, amiknek a nevét mindenképpen érdemes lesz megjegyezni.

1. Dash 2 Trade – profi eszközök nem csak veterán kereskedőknek

A Dash 2 Trade idáig igazi sikertörténet, pedig még csak most fejeződött be az első előértékesítési szakasz. Csupán néhány hét leforgása alatt, a programozókból és kereskedőkből álló 15 fős csapat több, mint 5 millió dollárt gyűjtött össze.

A fokozott érdeklődés nem véletlen. A Dash 2 Trade platformja olyan funkciók tárháza, amit eddig kizárólag magas áron, nem megbízható oldalakon keresztül lehetett csak elérni. A klasszikus elemzőeszközökön túl, számos egyedi fejlesztésű mutató is a felhasználók szolgálatára áll, például az előértékesítési pontozási rendszer. Használatával első ránézésre megállapítható egy előértékesítési szakaszában lévő projektről, hogy mekkora jövő jósolható neki. Az eszköz többek között ellenőrzi a fejlesztők üzleti modelljét, közösségi jelenlétét és az elvégzett auditálások eredményét, majd ezt követően adja meg az összesített „Dash Score” -t.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: kriptopénz, altcoin