Az újjászületés útján a Hungarian Vizsla Inu: Újra gőzerővel növekszik a magyar kriptovaluta

Az újjászületés útján a Hungarian Vizsla Inu: Újra gőzerővel növekszik a magyar kriptovaluta
Az elmúlt években sokat hallhattunk a Hungarian Vizsla Inu (HVI) kriptovalutáról. Egyike volt azoknak a mémcoinoknak, amelyek pozitív figyelmet kaptak, főleg mivel használatával egy igazán jó ügy mellett állunk ki: az árva kutyákat támogathatjuk. A sztárcoin erős kezdését egy hirtelen, brutális értékcsökkenés követte, most viszont a vizslára végre új nap virradt: +700%-os növekedést mutat.

A token különlegessége, hogy a vizsla az első olyan hazai kriptovaluta, amellyel adakozni is lehet. A coinok 10%-át elkülönítik, később pedig állatmenhelyekhez juttatják el a befolyt összeget. Közösségi felületeiken pedig rendszeresen örökbefogadásra buzdítanak.

A nagy népszerűségnek hála igen erősen indult a kutyás kriptovaluta, a VizslaCoin egy ideig a magyar kriptopiac legkeresettebb projektjei között volt. Azonban, ahogy az egész kriptopiac, a vizsla is átélte a kriptotél hűvösebb szezonját. A kriptopiac rendkívüli volatilitást tapasztalt, és a HVI sem maradt ki ebből a folyamatból. A korábbi értékéhez képest legsötétebb napján a -98%-os értékcsökkenést is elérte.

A vizsla visszatért

Azonban a kriptopiacon soha semmi sem végleges. Az elmúlt hónapokban a Hungarian Vizsla Inu meglepően gyors és lenyűgöző visszatérést mutatott be. Ebben az időszakban több mint +700%-os növekedést tapasztaltunk, és ismételten az érdeklődés középpontjába került. De mi történt, és miért tér vissza a HVI a köztudatba?

Az egyik oka ennek a visszatérésnek az általános kriptopiaci mozgásokhoz kapcsolódik. A kriptotél sok projektet és altcoint sújtott, és nemcsak a HVI-t. A sávban való stagnálás és az értékvesztés az elmúlt időszakban az általános tendencia volt. A HVI sem volt kivétel, és a korábbi értékekhez képest komoly esés volt tapasztalható. Azonban az elmúlt hónapban a HVI mutatott egyfajta ébredést. Az értékének hirtelen emelkedése és a kereskedelmi forgalom növekedése azt sugallja, hogy az érdeklődés visszatért, és sokak számára ismét vonzó lehetőségként tűnik fel. Emellett a HVI Tokenek 13%-a elégetésre került, azaz ki került a forgalomból, növelve a vizsla értékét. A HVI közössége is nagy szerepet játszik ebben az újjászületésben. A közösség tagjai rendkívül elkötelezettek és aktívak voltak a projekt támogatásában. Ez az összetartó közösség visszatükröződik a forgalomban és az érdeklődés növekedésében.

Van még hova növekedni

De mi a tanulság? A Hungarian Vizsla Inu megerősíti, hogy a kriptopiac mémcoinjainál nincs lehetetlen. Előfordulhatnak óriási növekedések, mint ahogy láthattuk a PEPE vagy éppen a BabyDoge Coin-nál is, amelyek a kriptotél alatt érték el legmagasabb pontjaikat. A HVI története azt mutatja, hogy bármilyen projektről is van szó, az újjászületés mindig lehetséges, és a kriptopiacon a lehetőségek mindig ott vannak. Bár a vizslás valuta az elmúlt időszakban lenyűgöző növekedést mutatott be, a potenciál még mindig magas. Jelenleg a token értéke még mindig -93%-kal alacsonyabb a saját csúcspontjához képest, tehát még mindig bőven van tér a növekedéshez, a kilátások izgalmasak.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!