Az Erste Bank és a Raiffeisen Bank is csatlakozott a Számlázz.hu autokassza szolgáltatásához

Az Erste Bank és a Raiffeisen Bank is csatlakozott a Számlázz.hu autokassza szolgáltatásához
Két újabb bank csatlakozott a Számlázz.hu autokassza szolgáltatásához. A mostani fejlesztéssel az Erste Bank és a Raiffeisen Bank vállalkozói ügyfélköre előtt is megnyílik annak a lehetősége, hogy Számlázz.hu-s fiókjukat bankszámlájukkal összekapcsolják, időt és pénzt spórolva meg ezzel.

Az Erste Bank George felhasználói és a Raiffeisen Bank ügyfelei előtt is megnyílt az autokassza szolgáltatás, amelynek segítségével a Számlázz.hu-ban elérhető kimenő, illetve bejövő számlák és banki tranzakciók automatikusan szinkronizálódnak. A naponta kibocsátott számlák mennyiségétől függően így harmadára-negyedére csökkenthető az adminisztrációs teher. Sok esetben a rendszer akár bonyolult munkafolyamatokat is önállóan végrehajt, valamint folyamatosan figyeli, mely partnerektől érkezett már meg az utalás. A fejlesztéssel közel 70 ezer Számlázz.hu ügyfél élete válhat könnyebbé.

A Számlázz.hu a digitális kor hajnalától kezdve szolgálja a hazai vállalkozókat könnyen kezelhető, biztonságos és egyre okosabb, integrált platformot biztosítva számukra. Az autokassza szolgáltatás az egyik leghatékonyabb eszköz a vállalkozások kezében, amely a Számláz.hu-ban a #digital és a #profi előfizetéssel rendelkező ügyfelek számára érhető el.

Az Erste Bank és a Raiffeisen Bank csatlakozásával szinte teljes lett a Számlázz.hu banki autokassza lefedettsége: kilencre nőtt azon partnerek száma, amelyeknél már elérhető az autokassza szolgáltatás.

„Köszöntjük az Erste Bankot és a Raiffeisen Bankot az autokassza szolgáltatásban. Nagy lépés ez abba az irányba, hogy minden ügyfelünk egy platformon, időt és pénzt megtakarítva tudjon az igazán fontos dolgokra koncentrálni” - mondta Ángyán Balázs, a Számlázz.hu ügyvezetője. „Azon dolgozunk, hogy teljessé tegyük a résztvevő pénzintézetek és egyéb bankfüggetlen fizetési megoldások körét, így a közeljövőben újabb partnerekkel válik majd elérhetővé ez a szolgáltatás” - tette hozzá Ángyán Balázs.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!