Az ALDI 30 millió forint összértékű nyereménnyel és egy igazán izgalmas játékkal köszönti az új évet

Az ALDI 30 millió forint összértékű nyereménnyel és egy igazán izgalmas játékkal köszönti az új évet
Az ALDI Magyarország 30 millió forint összértékű nyereményt sorsol ki vásárlói között. Az év eleji nyereményjáték ideje alatt, január 25. és február 21. között az áruházlánc 2024 nyertes számára kínál értékes nyereményeket, két szerencsés vevőjének pedig egész évben állja az üzleteiben történő bevásárlását, havi negyedmilliós keretet biztosítva számukra.

Legyen szerencsés éve minden ALDI-vásárlónak!

A vállalat év eleji nyereményjátéka során, január 25. és február 21. között minden vevője számára lehetőséget teremt a naponta, kétnaponta és hetente kisorsolt ALDI vásárlási utalványok és tárgynyeremények, illetve a fődíj megnyerésére. Minden, a játék ideje alatt keletkező számla részt vehet a játékban, összeghatártól függetlenül, a vevőknek csupán annyit kell tenniük, hogy a blokkjukat feltöltik az ALDI weboldalán vagy az applikáción keresztül, és máris részesedhetnek a 30 millió forint összértékű nyereményből, jöhet a nyereményeső! A vevők egy blokkal csak egyszer nyerhetnek, kivéve a fődíj esetében, amiért minden feltöltött számlával rendelkező vásárló versenybe száll, hogy a végén két szerencsés vásárlóé legyen a fejenként 3 millió forintnyi vásárlási utalvány.

2024 nyertes – 30 millió forintnyi nyeremény

A játék ideje alatt az ALDI naponta 71 db 10 000 forintos, minden csütörtökön pedig 5 db 200 000 forintos vásárlási utalványt sorsol ki, valamint kétnaponta ALDI saját márkás tárgynyeremények, konyhai eszközök, sporteszközök is gazdára találnak. A fődíj 2024. február 22-én kerül kisorsolásra. A két – egyenként 3 000 000 forintos – fődíj pedig nem más, mint havi 250 000 forint értékű ALDI vásárlási utalvány, 12 hónapon keresztül.

A nyereményjáték részleteiről a vállalat az aldi.hu oldalon nyújt teljes körű tájékoztatást.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!