A legjobb ügyfélélmény díját kapta a Gránit Bank digitális lakáshiteligénylése

A legjobb ügyfélélmény díját kapta a Gránit Bank digitális lakáshiteligénylése
A GRÁNIT Bank digitális jelzáloghiteligénylési folyamatáé lett – megosztva - Az év UX megoldása a tizenhatodik Mastercard – év bankja programban, a magyar kereskedelmi bankok legrangosabb szakmai versenyén. Emellett digitális szolgáltatásai révén további 4 kategóriában került dobogóra a bank, többek között az év bankja, az év mobilbanki megoldása és az év lakossági ajánlata kategóriában.

Az év bankja versenyben először meghirdetett, a leginkább ügyfélközpontú ugyanakkor a legjobb ügyfélélményt jelentő banki megoldást díjával ismerte el az év bankja program szakmai zsűrije a Gránit Bank online jelzáloghiteligénylési megoldását. A Gránit Bank innovációi, kimagasló lakossági szolgáltatásai a Mastercard program kezdete óta 11 első díjat kaptak, a 10-nél több dobogós helyezés mellett.

Az év bankja program zsűrije a Gránit Bank pályázata kapcsán kiemelte a termék emberközeli, barátságos kialakítását, amely lényegre törő, látványos eszközökkel, könnyen érthető tájékoztatás mellett vezeti végig az ügyfelet a lakáshitel igénylés komplex, sokszor rideg és nehezen értelmezhető folyamatain. A hiteligénylés néhány perc alatt online elvégezhető kalkulációval és előzetes-hitelbírálattal, majd az ügyfél által regisztrált digitális ügyfélfiókban egyszerű és jól értelmezhető okosnyomtatványok kitöltésével indítható el és vihető el a szerződéskötésig.

„Nagyon büszke vagyok a GRÁNIT Bank kreatív csapatára, az általuk kifejlesztett eljárásra, amely lehetővé teszi, hogy a jelzáloghiteleket az évszázados gyakorlattal szakítva digitálisan, egyszerűen kényelmesen lehessen felvenni” hangsúlyozta a díjat értékelve, Hegedüs Éva a GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója, aki szerint folyamatos innovációra van szükség, arra, hogy a változásokban sohasem a nehézséget, hanem a lehetőséget lássuk.

A versenyen további díjakkal ismerték el a GRÁNIT Bank fenntarthatóságot szolgáló megoldásait, így többek között az egészségügyi dolgozók számára kidolgozott speciális kedvezményeket tartalmazó Hős Számlacsomagot és az eBank mobilalkalmazásban elérhető Öko Kalkulátor funkciót, amely megmutatja a kártyás tranzakciók karbonlábnyomát. Ezt a funkciót a Mastercard és a svéd Doconomy együttműködésével kifejlesztett Carbon Calculator program adaptálásával a GRÁNIT Bank a világon első kereskedelmi bankként tette elérhetővé ügyfeleinek.

További részletek ITT.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!