A Global Finance legjobb alletétkezelői bank díja Közép- és Kelet-Közép-Európában

A Global Finance legjobb alletétkezelői bank díja Közép- és Kelet-Közép-Európában
Az UniCreditet a Global Finance magazin éves díjátadóján Közép- és Kelet-Európa legjobb alletétkezelő bankjának választották, miközben hat országos díjat is elnyert a legjobb alletétkezelő bank kategóriában Ausztriában, Bulgáriában, Bosznia-Hercegovinában, Magyarországon, Szerbiában és Szlovéniában.

A Global Finance Sub-Custodian Bank Awards olyan szervezeteket díjaz, amelyek innovatív ötleteket, hatékony megoldásokat és megbízható szakértői támogatást kínálnak. A bírálati folyamat részeként a Global Finance bizottsága figyelembe veszi a piackutatásokat, a szakértői forrásokból származó információkat és a bankoktól beérkezett pályázatokat, hogy kiválassza azokat az intézményeket, amelyek megbízhatóan a legjobb szolgáltatásokat nyújtják a helyi piacokon és régiókban.

A kritériumok között szerepelnek az ügyfélkapcsolatok, a szolgáltatás minősége, a versenyképes árképzés, az egyedi lebonyolítást igénylő ügyletek hatékony kezelése, a technológiai platformok színvonala, az operációs műveletek és az üzletmenet-folytonossági tervek hatékonysága, valamint a helyi szabályozások és piaci gyakorlat ismerete. A Global Finance az alletétkezelési szolgáltatások felhasználóitól is szerez be információkat.

„Ez a 14. év, hogy az UniCredit elnyerte ezt a rangos díjat, ami mutatja, hogy változatlanul elkötelezettek vagyunk az ügyfeleinknek nyújtott minőségi szolgáltatások iránt" – mondta Fabio Fornaroli, az UniCredit közép- és kelet-európai Vállalati üzletágának vezetője. – „Az egyes országok számára kiosztott díjaink megmutatják központi és helyi Global Securities Services csapataink erejét és elkötelezettségét, akik fáradhatatlanul dolgoznak a legmagasabb színvonalú letétkezelési szolgáltatások nyújtásáért, biztosítva ügyfeleink számára a zökkenőmentes és hatékony kiszolgálást. Büszkék vagyunk arra, hogy a szektor vezetőjeként ismernek el minket, és továbbra is elkötelezettek vagyunk az elvárások kimagasló színvonalú teljesítése iránt" – tette hozzá.

„A letétkezelési szolgáltatásokért felelős Global Securities Services csapat szakértői nap mint nap elkötelezetten dolgoznak azért, hogy szolgáltatásainkat folyamatosan továbbfejlesszük, ügyfeleink elégedettségét személyre szabott kiszolgálási modellünk segítségével növeljük, és mindezek eredményeként piacvezető pozíciónkat megtartsuk. A Global Finance legjobb magyarországi alletétkezelő elismerése fontos minőségi visszajelzés és megerősítés számunkra" – fűzte hozzá Somlai Gergely András, az UniCredit Bank Tranzakciós és Cash Management terület ügyvezető igazgatója.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!