A Galaxis közösség-építő NFT platformot indít

A Galaxis közösség-építő NFT platformot indít
A Galaxis NFT eszköztárát számos híresség használta már, Val Kilmer, Mike Tyson és Steve Aoki is a magyar alapítású szingapúri vállalkozás segítségével adta ki kollekcióját. Az új platform elindítása jelentős változásokat hozhat az NFT-k felhasználási lehetőségeiben.

A Galaxis.xyz, december 1-én hivatalosan is elindítja az új, decentralizált közösségek létrehozására szolgáló nonfungible token (NFT) platformjának meghívásos béta verzióját. Ez a technológiai újdonság lehetővé teszi a programozói tudással nem rendelkező felhasználók számára, hogy dinamikus NFT kampányokat tervezzenek és hozzanak létre. A dinamikus NFT-k kiadói az oldalon felépíthetik azokat a biztonságos közösségeiket is, amelyek csak a kampány NFT-inek megvásárlásával látogathatók.

A Galaxis egy programozói tudás nélkül működő, azonnal használható NFT eszközkészlet, amely újfajta kapcsolatot épít bármely alkotó és a közösségük között azzal, hogy az NFT-ket egyedi funkciókkal, a közösség számára értékes előnyökkel és interaktív kommunikációs lehetőségekkel ruházza fel. A Galaxis nyílt forráskódú, platformdíjmentes* komplex (end-to-end) megoldása lényegében korlátlan lehetőséget ad a decentralizált világ felhasználóinak. Segítségével a közösségek új lehetőségekkel gazdagodnak, könnyen mozgósíthatók, újfajta monetizációs lehetéségeket kínálva a kollekciók tulajdonosai számára.

Kristóf András, a Galaxis alapítója elmondta:

"Alig várjuk, hogy lássuk, milyen csodálatos közösségeket építenek az emberek a platform segítségével. Valamint azt is, hogy milyen kreatív módon használják a dinamikus NFT-ket. Már több ismert híresség is sikeresen használta a platformot, és arra számítunk, hogy egyre többen és többen fognak jelentkezni, ahogy a projekt egyre nagyobb lendületet kap."

A Galaxis korábban már kiadott néhány rendkívül sikeres, dinamikus megoldásokat épülő projektet olyan hírességeknek, mint Val Kilmer, Mike Tyson és Steve Aoki, ugyanezt a technológiát használva, amelyet most a nyilvánosság számára is elérhetővé teszik ezeket az eszközöket. A platform a lehetőségek széles skáláját nyitja meg a különböző területek számára, beleértve a szórakoztatóipar szereplőit, sportolókat, hírességeket és rajongóikat, művészeket, múzeumokat, gyűjtőket és mecénásokat, nyílt forráskódú és nyílt ökoszisztéma projekteket, startupokat és társadalmi ügyeket illetve támogatóikat.

A Galaxis a platform képességeinek további erősítése érdekében partnerségre lépett a blokklánc-térség legnevesebb cégeivel, mint például a Chainlink, a Crossmint, a Polygon és az Ethereum Name Service.

Szergej Nazarov, a Chainlink társalapítója elmondta:

"Gratulálunk a Galaxisnak az NFT-készítő platformjának elindításához, amely lehetővé teszi, hogy bárki könnyen tervezzen és hozzon létre NFT-ket. A Galaxis régóta tagja a Chainlink ökoszisztémának, és nemrégiben csatlakozott a Chainlink Build programhoz, hogy felgyorsítsa újszerű NFT platformjának elfogadását. A Chainlink VRF natív integrálásával az új NFT-készítő platformjába a Galaxis lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek egy bizonyíthatóan igazságos RNG-hez, amellyel még érdekesebb NFT-alapú projekteket és élményeket hozhatnak létre."

Első lépésként egy kizárólag meghívásos béta program fut majd a kiválasztott projektek számára, csak ezután nyitják meg a rendszert a felhasználók széles körének. A Béta programba való jelentkezésre még néhány napig van lehetőség a www.galaxis.xyz címen található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül december 1-jéig várják a projekteket.

A projekt elindulását 2022. december 1-jén Kristóf András és számos iparági szakember társaságában élő videós közvetítés keretében jelenti be.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: galaxis, NFT