A 4 legfontosabb üzleti trendek kisvállalkozóknak 2023-ra

A 4 legfontosabb üzleti trendek kisvállalkozóknak 2023-ra
2023- megérkezett. Egy új év pedig mindig újdonságokat is hoz magával. A sikeres kisvállalkozás vagy nagyvállalkozás felépítésének és életben tartásának is az első lépése az, hogy tisztában legyünk legújabb iparági trendekkel, és alkalmazkodjunk a változó helyzetekhez. Valamint laikus emberként is fontos, hogy tisztában legyünk az újdonságokkal.

A digitalizációs beruházások növekedni fognak

Bár a kisvállalkozások nagy utat tettek meg a digitalizációs és technológiai termékek bevezetésében, a kisvállalkozások tulajdonosainak 57%-a úgy gondolja, hogy még mindig frissítenie kell IT-infrastruktúráját működésük egyszerűsítése érdekében - írja az ich.hu. Fontos, hogy a kisvállalkozók olyan technológiai megoldásokat valósítsanak meg, amelyek megkönnyítik az életüket, és segítik vállalkozását céljai elérésében. Például egy közelgő SaaS-üzlet egy dedikált eszközzel hatékony termékkezelési folyamatot tervezhet és figyelheti a projekt folyamatát. Hasonlóképpen, az e-kereskedelmi üzletág kihasználhatja a szállítási útvonal-optimalizálási platformot a gyorsabb szállítás érdekében.

A fenntartható csomagolás több lesz, mint egy divatszó

Környezetbarát üzleti gyakorlatok alkalmazásával járuljon hozzá a fenntartható jövő megteremtéséhez. A QuickBooks által megkérdezett kisvállalkozások 32%-a úgy gondolja, hogy a környezeti fenntarthatóság fontos a gazdaság számára. Szerezz be te is nyersanyagokat helyi beszállítóktól a szállítás csökkentése és a helyi gazdaság támogatása érdekében. Használj környezetbarát csomagolást, és szállíts több terméket ugyanabban a csomagolásban, hogy csökkentsd a csomagok számát. Ösztönözd a tömeges vásárlást azáltal, hogy további kedvezményeket kínálsz az ügyfeleknek.

A rugalmas munkamodell széles körben kerül alkalmazásra

A rugalmas munkamodell az előnyei miatt egyre népszerűbb. A coworking terek a legjobb rugalmas munkamegoldásokat kínálják mindenféle vállalkozás számára. Nem csoda, hogy a globális coworking piac a 2021-es 8,14 milliárd dollárról 2025-re 13,03 milliárd dollárra nő az előrejelzések szerint. te kipróbáltad már, milyen hatásai vannak? Egyre jobban az otthoni, rugalmas munkavégzés felé tartunk, de az üzleti konferenciákon való találkozásnak ennek ellenére még mindig van helye, így a konferencia hotelek is fontos szerepet töltenek majd be a jövőben is az üzleti életben. A cikk itt folytatódik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!