93 millió euró, azaz mintegy 37 milliárd forint a tét az Eurojackpoton

93 millió euró, azaz mintegy 37 milliárd forint a tét az Eurojackpoton
Bruttó mintegy 37 milliárd forint ütheti markát annak a játékosnak, aki a pénteki Eurojackpot sorsoláson egymaga eltalálja mind az 5+2 számot. Ezzel a nyereménnyel – amennyiben ismét magyar játékos viszi el – újabb rekord születhet Magyarországon, hiszen a tavaly december 9-i hazai fődíjhoz képest bruttó 7 milliárd forinttal többet vihet majd haza a szerencsés.

Ötödik hete nem vitte el senki a főnyereményt az Eurojackpoton, amelynek összege mostanra már 93 millió euróra duzzadt. Ha valaki hibátlanul és egyedül eltalálja mind az 5+2 számot az Eurojackpot sorsoláson, ekkora összeggel egy csapásra bármely résztvevő ország leggazdagabbjai közé kerülhet. Legutóbb az Eurojackpot 2022. december 9-i sorsolásán, 4 hét halmozódás után, hazai nyertes született.

Az 5+2 találatos magyar nagynyertes és a további két 5+1 találatos szelvény magyar tulajdonosai már jelentkeztek a nyereményéért és a hivatalos eljárást követően át is vették az összességében több mint 31 milliárd forintot.

A héten az Eurojackpot mellett az Ötöslottó szombati húzása is milliárdokkal kecsegtet. Tizennégy hét halmozódás után több, mint 2,3 milliárd forint a tét.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!