3 éves programban képez frissdiplomásból nagyvállalati szakembereket a Szerencsejáték Zrt.

3 éves programban képez frissdiplomásból nagyvállalati szakembereket a Szerencsejáték Zrt.
Szeptembertől indítja el új, Level UP! névre keresztelt utánpótlás- és gyakornoki programját a Szerencsejáték Zrt. A program célja, hogy vonzó fejlődési és karrierlehetőséget kínáljon a felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak, illetve a maximum 2 éves munkatapasztalattal rendelkező pályakezdőknek. Amíg a Level UP! utánpótlás ága friss diplomások számára kínál munkalehetőséget, addig a gyakornoki programban olyan fiatalok jelentkezését várják, akik már egyetemi éveik alatt szeretnék kipróbálni magukat nagyvállalati környezetben. A nemzeti vállalat nem titkolt célja – azon túl, hogy a programmal erősíti munkáltatói pozícióját –, hogy a kezdeményezés már az őszi induláskor a hazai tehetséggondozó programok élvonalába kerüljön.

A Szerencsejáték Zrt. május 16-ig várja frissdiplomás fiatalok jelentkezését, akik maximum 2 éves munkatapasztalattal rendelkeznek. A jelentkezők több lépcsős – interjút és egy úgynevezett kiválasztási központot (Assessment Centert) is tartalmazó – kiválasztási folyamatban mutathatják meg rátermettségüket. Ha sikeresen veszik az akadályokat, akkor az utánpótlásprogramba bekerülők az első évben határozott idejű, majd a második évtől határozatlan idejű szerződéssel teljes munkaidős munkavállalókká válnak. Az első hónapban rögtön egy intenzív, több napos közös fejlesztési programban vesznek részt, továbbá folyamatosan megismerik a cég működését, termékeit, valamint személyesen megismerkedhetnek a felső vezetés tagjaival.

„30 éves múltjának köszönhetően a Szerencsejáték Zrt.-ben hatalmas tapasztalat és szakértelem halmozódott fel. Sokéves lendületünk megtartásához modern, aktuális szakmai tudásra, fejlődésre kész vezetői és munkatársi körre van szükségünk a jövőben is – ez a gondolat hívta életre a Level UP! programot" – mondta el dr. Czepek Gábor, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója. Hozzátette: „Olyan fiatalokkal szeretnénk osztozni a napi feladatokon, akik új szemléletükkel, friss tudásukkal és ötleteikkel szenvedélyesen szeretnének változást hozni a Szerencsejáték Zrt. életébe és ehhez van erejük, kitartásuk, bátorságuk. Könnyen meglehet, hogy ezzel az attitűddel pár év múlva elismert szakértők, vagy akár vezetők is lehetnek a szervezetünkben."

A program során már a kezdetektől mentorok segítik a résztvevőket a beilleszkedésükben és a közösen kialakított fejlődési tervük megvalósításában. A Level UP! utánpótlásprogram mentorai a nemzeti lottótársaság tapasztalt vezetői, akik szívesen osztják meg tapasztalataikat a fiatalokkal. A mentorok felkészítő programokon bővíthetik mentori eszköztárukat, gyakorlati és módszertani segítséget kapnak a mentoráltjuk eredményes támogatásához. A Szerencsejáték Zrt. ősztől egyúttal ki is terjeszti mentorrendszerét: a Level UP! programon túlmenően – a beilleszkedési folyamat megújításának részeként – mentorok támogatnak majd minden további új belépőt szakmai és személyes fejlődésükben.

A program egyediségét ugyanakkor nem csak a mentorok támogatása adja. A résztvevők választott szakterületük alapos megismerésén túl lehetőséget kapnak arra, hogy hosszabb-rövidebb ideig tartó rotáció, valamint szervezeten átívelő projektekben való részvétel keretében betekintést nyerjenek más igazgatóságok munkájába is, a három év során pedig lehetőségük nyílik külföldi tapasztalatszerzésre.

A Level UP! utánpótlás csapatán túl a Szerencsejáték Zrt. évente, heti 20-30 órában egy gyakornoki programot is meghirdet azoknak, akik már a felsőfokú tanulmányaik alatt szeretnének releváns nagyvállalati munkatapasztalatot szerezni. A kiválasztás folyamata után mentori segítséggel kezdhetnek neki a munkának, készségfejlesztési tréningeken vehetnek részt, a későbbiekben pedig jelentkezhetnek az utánpótlásprogramba vagy teljes munkaidős pozícióba.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!