2022 kripto trendjeiről

2022 kripto trendjeiről
A Forkastnak adott interjút az FTX alapítója és vezérigazgatója Sam Bankman-Fried. Szóba kerültek az NFT-k, a DeFi és a piacon mozgó vállalatok is.

Azt fogjuk látni, hogy az NFT-k egyfajta társai lesznek különböző termékeknek, akár gaming vagy más termékről legyen szó - írja a kriptoakademia.com. Kevésbé lesznek önálló termékek, mint most, hogy veszel magában egy NFT-t. Inkább más termékekbe lesznek integrálva és partnerséggekkel egybekötve. Sok videójáték fogja integrálni őket a saját termékeikbe.

Számíthatunk NFT jegyekre is. De filmeket vagy dalokat képviselő NFT-k is megjelennek majd, az egyszerű vizuális műtárgyak helyett. Az NFT adopció megjelenik majd azokon a helyeken, ahol natív digitális dolgok vannak.

Jövőre sok fejlődést láthatunk majd a hagyományos banki világ és a kriptotőzsdék fiat kapui között. Ezeknek a felhasználói élménye is fejlődni fog, de az intézményes ügyfelek is egyre gyakrabban fognak majd tranzaktálni a kriptotőzsdéken.

Egyelőre nekem úgy tűnik, hogy a DeFi tőzsdék még túlságosan távol esnek az intézményes befektetők legtöbbjétől. Így is rengeteg intézmény rengeteg munkájába kerül majd, hogy megteremtsék maguk és a kripto közötti hatékony kapcsolatot.

Még további energiákat fog lekötni részükről, hogy rájöjjenek, hogyan kerülhetnek kapcsolatba a különböző decentralizált protokollokkal: hogyan lehet letéteket kezelni és elszámolni, milyen szabályozási- és licensz kérdések merülnek fel. Ezek pedig elég trükkös kérdések, ha azt nézzük, hogy most milyen óvatosan közelít ez a szektor.

"Összességében azt gondolom, hogy maga az iparág lehetőségei és alkalmazási területei tovább fognak nőni, de látni fogunk bizonyos szintű konszolidációt. A kisebb szereplőket, váltókat, tárcákat, különböző szolgáltatásokat megveszik majd a nagyok és beolvasztják magukba" - véli Sam Bankman-Fried.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: kriptopénz, NFT