Újrahasznosított műanyagból készültek a Logitech új, Brio 300 sorozat webkamerái

Újrahasznosított műanyagból készültek a Logitech új, Brio 300 sorozat webkamerái
A Logitech Brio 300 webkamerák újrahasznosított műanyagból készülnek, az automatikus fénykorrekciónak, a zajcsökkentő mikrofonnak és a Full-HD, 1080p felbontásnak köszönhetően még élvezetesebbé teszik a videóbeszélgetéseket.

A Logitech többezer távmunkában dolgozót kérdezett meg* azzal kapcsolatban, mi jelenti számukra a legnagyobb kihívást egy videóbeszélgetés során. A válaszadók többsége azért nem használ webkamerát ezeknél a beszélgetéseknél, mert nem előnyösek a kameraszögek, rosszak a fényviszonyok és a laptop hangszórójából érkező hang minősége is rossz. Ezekre a visszajelzésekre adnak választ a Brio 300 sorozat webkamerái, amelyek jelentősen javítanak a videóbeszélgetések élményén.

A Full-HD 1080p felbontásnak, a magas dinamikus kontrasztnak, az automatikus fénykorrekciónak, a zajszűrő mikrofonnak köszönhetően a felhasználók akkor is jól láthatóak és hallhatóak lesznek, ha az otthoni körülmények nem a legideálisabbak. A RightLight2 funkció automatikusan állítja be a fényerőt és a kontrasztot, bonyolultabb fényviszonyok esetén korrekciót végez, így lesz a kép természetes. A Brio 300 webkamerákat USB-C porton keresztül nagyon egyszerűen csatlakoztathatjuk a számítógépekhez és ha éppen nem használjuk őket, akkor a rajtuk lévő adatvédelmi zárként funkcionáló fedél elfordításával egy mozdulattal eltakarhatjuk a kamerát.

Ezek az elegáns, kis méretű, a legtöbb videokonferencia platformmal kompatibilis webkamerák legalább 48%-ban tartalmaznak újrahasznosított műanyagot és három színben (grafitszürke, rózsaszín, piszkosfehér) kaphatóak.

A Brio 300 sorozat webkameráiról innen tölthetőek le nagyfelbontású fotók: FOTÓK

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!