Újításra készül a Netflix

Újításra készül a Netflix
A TikTok rövidvideók népszerűségét látva, most a Netflix is ráerősít erre a vonalra. A Kids Clips kedvcsináló minifilmjei elsősorban a kisgyerekeket célozzák.

A Netflix még tavasszal jelentette be, hogy iOS-es alkalmazásába bevezeti a Fast Laughs funkciót. A felhasználók itt olyan vicces, rövid videókból válogathatnak, melyeket a Netflix készített a náluk elérhető sorozatok és filmek jeleneteiből. Most hasonlóval próbálkoznak, a célközönség viszont egyértelműen a kisgyerekek, illetve szüleik – írja a hvg.hu.

A Bloomberg értesülése szerint az új Kids Clips funkció kedvcsináló miniklipeket mutatna be a gyerekeknek szánt néznivalóból. A vízszintesen megjelenő videókból 10-20 darabot nézhetnek meg egyszerre a gyerekek. A kínálat pedig folyamatosan bővül, mivel a Netflix állítólag minden nap új klipeket tölt majd fel a videótárba.

A gyerekeket célzó funkció egyelőre tesztelési fázisban van. A hírek szerint először csak néhány piacon próbálják ki, úgy mint az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Írországban és Latin-Amerikában. Úgy tűnik, hogy a Kids Clips funkciót az iOS alkalmazásban indítják el, az androidos verzióról egyelőre nincsenek információk.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Netflix, gyerek, sorozat