Újabb részletek derültek ki az iPhone 15-ről

Újabb részletek derültek ki az iPhone 15-ről
Bár az Apple jelentős fejlesztéseket kínált a nemrég megjelent iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max készülékekben, a hagyományos iPhone 14 és iPhone 14 Plus csak kisebb fejlesztéseket hozott.

A készülékek nagyrészt megegyeznek a 2021-es iPhone 13-as modellekkel, így a tavalyi modellek korántsem bizonyulnak jó vételnek, főleg, hogy az Apple a 13-as szériát is a palettában tartotta egy, az alapárnál kedvezőbb árcédulával. Idén azonban már nagyobb lehet az előrelépés, a legfrissebb pletykák szerint ugyanis az alapmodellek is megkaphatják a jelenleg csak Pro modellekre korlátozott 48 megapixeles főkamerát - írja az index.hu.

Jeff Pu, a Haitong Intl Tech Research elemzője szerint az iPhone 15 és iPhone 15 Plus továbbra is két kamerával lesz szerelve, ezek közül a széles látószögű szenzor azonban már 48 megapixeles lesz.

A kamera frissítése mellett a Pu állítása szerint az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus USB-C portot és az Apple A16 Bionic chipjét is tartalmazni fogja. Ezek a változások összhangban vannak azokkal a korábbi pletykákkal, amelyek szerint az Apple az új uniós előírásoknak megfelelően teljesen felhagy a saját fejlesztésű Lightning portjuk használatával, és átállnak az USB-C csatlakozókra, ami a Macek és az iPadek esetében már réges-rég megtörtént.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: iphone