Újabb frissítés érkezik az iPhone-ra

Újabb frissítés érkezik az iPhone-ra
Folyamatosan javítgatja mobil operációs rendszerét az Apple, így kis túlzással hetenként érkezik egy-egy újabb változat. Arra viszont kevéssé számítottunk, hogy nem áll meg az iOS 14.6-nál.

Bár azt hihettük, hogy iOS 14.6 lesz az utolsó alverzió az őszre várható iOS 15 előtt, most újabb béta frissítést adott ki az Apple a fejlesztők számára (elérve volt az összes eddigi iOS-verzió valaha volt legtöbb kiadását) - írja a hvg.hu. Az iOS 14.7 béta 2 jelenleg kizárólag a fejlesztőknek érhető el, de valószínűleg néhány napon belül elérhetővé válik a nyilvános béta is a felhasználók számára. A frissítés két héttel azután jelent meg, hogy az Apple kiadta az első 14.7-es bétát, és mindössze kilenc nappal azután, hogy elérhetővé vált az iOS 14.6.

Megszokott dolog, hogy az Apple az új kiadások első bétájába teszi az új funkciókat, a következő béták pedig a teljesítmény javítására összpontosítanak. Ennek megfelelően az iOS 14.7 első bétaverziója nemrégiben egy új időzítőkezelő funkciót tartalmazott, ez a HomePod-felhasználók számára készült. Jelentősebb funkciókról egyelőre még nem érkezett hír, bár a tengeren túlon több felhasználó is kiemelt egy újdonságot: a levegőminőségi index jelentéseket. A 9to5Mac szerint néhány európai országot (Hollandia, Franciaország, Olaszország, Spanyolország) is érinti ez a funkció.

Az Apple várhatóan a jövő heti WWDC konferencián mutatja be a következő nagy operációsrendszer-frissítést (iOS 15), és röviddel az esemény után akár egy korai béta verziót kaphatnak a fejlesztők.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: iphone, frissítés