Újabb Galaxy S20 FE érkezik a Samsungtól

Újabb Galaxy S20 FE érkezik a Samsungtól
Viszonylag elérhető áron felsőkategóriás felhasználói élményt kínál a Samsung Galaxy S20 rajongói változata (Galaxy S20 FE), érthető, ha imádják a felhasználók. A Samsung egy újabb változatát is kiadja, azonban ennél be kell érni a 4G-s kapcsolattal.

Azt hihetnénk, hogy ha már 2021 van és a Galaxy S21 is megjelent, akkor legközelebb majd a Galaxy S21 FE-ről hallunk rajongói változatként, azonban a Samsung – kis meglepetésre – kiad még egy Galaxy S20 FE-t - szúrta ki a hvg.hu.

Lehet, hogy e kiadás hátterében az áll, hogy jópáran panaszkodtak az okostelefon Exynos lapkakészletére, mindenesetre – írja a MacRumors – az újabb modellbe (amelynek SM-G780G a modellszáma) a Qualcomm Snapdragon 865 lapka kerül. Az okostelefon kizárólag 4G-s kapcsolatra lesz képes. A specifikációi egyébként ugyanolyanok, mint a tavalyi FE modellnek, és MST chip is lesz benne a Samsung Pay számára a hagyományos mágneses fizetési terminálokon történő fizetéshez.

Egyelőre nem tudni, mi indokolja az újabb Galaxy S20 modell kiadását, különös tekintettel arra, hogy pár hónapon belül minden bizonnyal a Galaxy S21 FE is megjelenik. Egyelőre még nem tudni, hogy vajon globálisan terítik-e a mostani modellt, de valószínűnek tűnik, hogy ez a 4G-s változat olyan piacokra kerül, ahova nem jut el az 5G-s Galaxy S20 FE.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Samsung Galaxy