Új viselhető okoseszközzel bővült a Huawei magyarországi kínálata

Új viselhető okoseszközzel bővült a Huawei magyarországi kínálata
Új okoskarkötővel bővült a Huawei magyarországi kínálata: a HUAWEI Band 8 vékony és könnyű kialakítású belépőkategóriás okosóra részletes egészségfigyelő és széles körű fitnesz funkciókkal, valamint akár 2 hetes akkumulátor-élettartamot kínál.

A HUAWEI Band 8 a gyártó legvékonyabb és legkönnyebb viselhető okoseszköze, amely mindössze 8,99mm vastag és 14 gramm súlyú. Az eszköz 1,47 hüvelykes AMOLED színes kijelzővel és 368 x 194-es felbontással rendelkezik, és akár 65 százalékos kijelző-test arányt nyújt a még jobb felhasználói élmény érdekében.

A HUAWEI Band 8 továbbfejlesztett HUAWEI TruSeen™ 5.0 technológia szenzorjai képesek a legfontosabb biometrikus adatok monitorozására, a pulzus esetében pedig 10 százalékkal pontosabb mérést biztosítanak az előző generációhoz képest. A HUAWEI TruSeen™ 5.0 továbbá lehetővé teszi a folyamatos véroxigénszint , alvás-, stresszmérést és a női ciklus figyelését is.

100 edzésmód, személyre szabott edzéstervek
A HUAWEI Band 8 a gyártó saját fejlesztésű HUAWEI TruSport™ algoritmusával fejlett edzésrendszert biztosít. Átfogó adatokat nyújt a felhasználóknak futóedzésükről (tempó, pulzus, távolság). Emellett az algoritmus elemzi az edzésterhelést, az aerob/anaerob edzést, a regenerációs időt és a Futóképesség Indexet (RAI – Running Ability Index). Az okoskarkötő értékelésekkel és ajánlásokkal segíti az edzőket és futókat abban, hogy jobban megismerjék saját állapotukat és az edzési hatékonyságukat, valamint AI rendszere személyre szabott edzéstervet is készít.

A HUAWEI Band 8 százféle edzésmóddal – beleértve a futást, a kerékpározást és az úszást – átfogó támogatást nyújt a népszerű sportágakhoz, emellett új edzéskövető módokkal is rendelkezik, ilyen például a labdarúgás, a kosárlabda és az e-sportok.

Kényelmi funkciók sokasága, akár 14 napos üzemidővel
A HUAWEI Band 8 a gyártó első okoskarkötője, amely rendelkezik HUAWEI Asszisztens alkalmazás "MA" oldalával, így a felhasználók könnyen ellenőrizhetik az időjárást, emellett időzítőt vagy stoppert állíthatnak be, valamint távolról vezérelhetik a zenelejátszást. Ezenfelül az okoseszköz olyan további funkciókat kínál, mint a távoli zenelejátszás, a távoli fényképezés és a szöveges üzenetek, közösségi alkalmazások értesítései. Az okosóra saját Message applikációján vagy harmadik féltől származó üzenetküldő alkalmazásokon keresztül egyaránt lehetővé teszi a gyors üzenetváltást szöveges formában vagy hangulatjelekkel.

A HUAWEI Band 8 esetében a felhasználók több mint 10 ezer óraszámlapból választhatnak, így könnyen megjelenésükhöz igazíthatják az okoseszközt. Az okoskarkötő szíja egy újonnan kifejlesztett gyorscsatlakozási technológiának köszönhetően külön eszközök nélkül mindössze 3 másodperc alatt cserélhető.

A HUAWEI Band 8 akár 14 napos akkumulátor-üzemidőt is lehetővé tesz normál használat esetén, valamint akár 10 napos üzemidőt biztosít intenzív igénybevétel esetén. AOD (always-on-display – folyamatosan bekapcsolt kijelző) mód esetén pedig akár 3 napos üzemidőt nyújt. Emellett az okoskarkötő gyorstöltéssel is rendelkezik, így mindössze öt perc töltéssel használattól függően akár két napig használható, és mindössze 45 perc alatt teljesen feltölthető.

Az eszköz az Euronics kínálatában és a MediaMarkt egyes áruházaiban érhető el, ajánlott fogyasztói ára 24 999 Ft.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!