Új ügyvezető a Trenkwalder élén

Új ügyvezető a Trenkwalder élén
G. Nagy Balázs lett a Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. ügyvezetője. A több mint másfél évtizedes menedzsment és üzletfejlesztési tapasztalattal rendelkező új cégvezető 2017 júliusa óta a Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség elnöki tisztét is betölti. Új pozíciójában kiemelt feladatának a Trenkwalder komplex személyzeti szolgáltatói profiljának további erősítését, valamint a digitális HR megoldások széles körű alkalmazását tekinti.

G. Nagy Balázs (39) korábban közel nyolc éven át vezette a Manpower Business Solutions Kft-t, melynek során az alapoktól építette fel a csoport üzleti folyamatok kiszervezésével foglalkozó üzletágát. Ennek keretében üzemeltetett szolgáltató és adminisztrációs központokat, menedzselte munkaerő-felvételi folyamatok kihelyezését, és részt vett teljes operációk áthelyezésében Nyugat-Európából Magyarországra, illetve innen Ázsiába. A szakember ezt megelőzően, 2003 és 2008 között az Exact Software üzletfejlesztési menedzsereként főként munkafolyamat-menedzsmenttel és különböző információs folyamatok kialakításával foglalkozott.

További erősödést várnak a magyar piacon

„Nagy sikernek tartjuk, hogy G. Nagy Balázs kinevezésével kiemelkedő szakmai tapasztalatokkal bíró szakember kerül magyarországi leányvállalatunk élére – jelentette ki Fehér Tamás, az osztrák Trenkwalder Csoport alelnöke. – Személye garancia arra, hogy a piaci lehetőségek további kihasználásával vezetése alatt a Trenkwalder tovább erősítheti meghatározó szerepét Magyarországon.”

A Trenkwalder már ma egyike Magyarország vezető személyzeti szolgáltatóinak. 2017-ben a harmadik legnagyobb munkaerő-kölcsönző, és a negyedik legnagyobb munkaerő-közvetítő ügynökségeként tartották számon. Emellett meghatározó piaci pozíciókat épített többek között a vezetőkiválasztás, a bérszámfejtés-kiszervezés, valamint a rehabilitációs foglalkoztatási tanácsadás területén is.

Digitalizáció

„Folytatni szeretném azt az elmúlt években megkezdett munkát, amelynek során a Trenkwalder jelentős lépéseket tett a komplex személyzeti szolgáltatások irányába - hangsúlyozta G.Nagy Balázs. – Célom, hogy ügyfeleink számára a HR szolgáltatások lehető legszélesebb körét tudjuk magas színvonalon és költséghatékonyan biztosítani. Ennek érdekében nagy hangsúlyt helyezek a digitalizációra, az automatizációs lehetőségek minél szélesebb körű kihasználására, és a jövőbe mutató digitális HR megoldások bevezetésére és fejlesztésére.”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Trenkwalder, karrier