Új okostelefont hozott Magyarországra a Huawei

Új okostelefont hozott Magyarországra a Huawei
Újabb okostelefonnal bővíti magyarországi kínálatát a Huawei március elejétől. A nova sorozat legújabb képviselője, a HUAWEI nova 10 SE 108MP-es főkamerával, megnyerő külsővel, innovatív fotós- és videós funkciókkal, valamint 66W-os HUAWEI SuperCharge gyorstöltéssel érkezik, amelynek segítségével a készülék teljes feltöltése mindössze 38 percet vesz igénybe .

HUAWEI nova 10 SE: stílusos, kifinomult megjelenés

A HUAWEI nova 10 SE a nova széria megszokott Star Orbit Ring dizájnját viszi tovább, a készülék kameramodulja azonban megújult, kettős gyűrűs kialakítást kapott. Az okostelefon hátlapja a Starry Flash Craft technológiának köszönhetően kristályszerű matt felületet kapott, amely tovább erősíti a készülék stílusos megjelenését, az ujjlenyomat-gátló (AF) bevonat pedig ellenállóbbá teszi a szennyeződésekkel valamint a napi használatból fakadó kopással szemben. Az okostelefon 6,67 hüvelykes OLED HUAWEI Full-View kijelzője 2400x1080 felbontással és 90 Hz képfrissítési aránnyal rendelkezik, így aprólékos pontossággal reprodukálja a részletgazdag és színhű tartalmakat. A kijelző keskeny kávájának és áramvonalas házának köszönhetően a képernyő-test arány lenyűgöző, 91,85%-os .

108 MP-es nagy felbontású portrékamera

A HUAWEI nova 10 SE hátsó kameramoduljának 108 MP-es főkamerája f/1,9 rekeszértékkel rendelkezik, amely portrék készítésekor elmossa a kép hátterét. A 9 az 1-ben Pixel Binning technológiának köszönhetően a nova 10 SE kamerája nagyszerűen örökíti meg a legapróbb részleteket is, például a haj vagy a bőr tónusát, optimalizálva a világos és sötét területeket.

A RAW tartományban a Multi-frame fusion algoritmus sokoldalúan támogatja a még jobb képfeldolgozási eredményt. Egyrészt elősegíti, hogy világos vagy gyengén megvilágított környezetben, beltéren vagy kültéren, hátulról vagy szemből megvilágított helyzetben egyaránt optimális eredményt kapjunk. Másrészt ez az algoritmus a készülék zajcsökkentő technológiája és nagy felbontású érzékelői révén elősegíti, hogy a fotókon kevesebb képzaj jelenjen meg. A HUAWEI nova 10 SE ugyanis automatikusan észleli a háttérvilágítást, és növeli a kontrasztokat az elkészült fotó javítása érdekében. HDR módban a háttérvilágítással készült portréfotók szintén rendkívül élesek, az arckifejezések és a részletek élénken jelennek meg.

A HUAWEI nova 10 SE-et egy 8 MP-es ultraszéles látószögű hátlapi kamerával is felszerelte a gyártó, amely fényképezéskor akár 112°-os látómezőt biztosít, a 2 MP-es makró kamera pedig képes a legapróbb részleteket is kiválóan rögzíteni.

Sokoldalú szelfi-kamera, innovatív videós funkció

A HUAWEI nova 10 SE 16 MP-es széles látószögű előlapi kamerája szelfikre szabott, mesterséges intelligencia által vezérelt szépítési funkciót is kínál. A 4 az 1-ben pixel fúziós technológia rossz fényviszonyok mellett is megőrzi a szelfik minőségét, a kamera pedig szükség esetén automatikusan nagy látószögű módba kapcsol, így a látómező egészen 90°-ra szélesedik, hogy minden szereplő elférjen a képen.

Vlogolás közben a felhasználó egyszerűen válthat az elő- és hátlapi kamerák között, így a felvétel nem szakad meg, minden egyetlen videófájlban rögzíthető, ezáltal egyszerűbbé válik a tartalomkészítés és -megosztás. Kettős nézetű videó módban pedig a különböző jeleneteket osztott képernyős nézetben is fel lehet venni, így a felhasználók rögzíthetik saját reakcióikat is. A HUAWEI nova 10 SE zökkenőmentesen csatlakozik és működik együtt a HUAWEI WATCH 3, a HUAWEI WATCH GT/FIT sorozat és a HUAWEI Band sorozat készülékeivel , lehetővé téve, hogy a felhasználók távolról készítsenek fényképeket viselhető okoseszközükön keresztül.

Hosszú akkumulátor-üzemidő, kiváló játékélmény és intelligens kommunikáció

A HUAWEI nova 10 SE továbbfejlesztett akkumulátor-üzemidővel, játékképességekkel, szórakoztató funkciókkal bír. Az egyik ilyen a Touch Turbo technológia, amely megnövelt reszponzivitást biztosít az érintésekre, míg a 10-pontos Super Touch technológia, a 90 Hz képfrissítési ráta, valamint a 270 Hz érintés mintavételi sebesség különösen a játékok esetében hasznos, amikor fontos, hogy a gyors, több ujjal leadott érintéseket azonnal és pontosan rögzítse a készülék. A 8-szoros Ultra High Resolution Touch technológiának köszönhetően az érintési területek akár 8640x19200-as felbontással bírnak, még pontosabb érintési koordinátákat és jobb iránystabilitást eredményezve.

A készülék 66W-os HUAWEI SuperCharge gyorstöltéssel rendelkezik, így a telefon teljes feltöltése mindössze 38 percet vesz igénybe , a teljesen feltöltött akkumulátor pedig akár 12 órányi videóstreamelést tesz lehetővé.

Intelligens és biztonságos interakciók, gördülékeny app-letöltés

Az EMUI 12 operációs rendszer Super Device funkciójának segítségével a felhasználók egyetlen mozdulattal csatlakoztathatják a készüléket más eszközökhöz . Az okostelefon csatlakoztatható HUAWEI számítógéphez is anélkül, hogy harmadik féltől származó alkalmazásokat kellene letölteni vagy adatkábelt használni, ami jelentősen megkönnyíti a fájlok kezelését az eszközök között, és hatékonyabbá teszi az irodai munkát.

Ezenfelül a HUAWEI nova 10 SE magas szintű adatvédelmi funkciókkal bír. Képernyőkép megosztásakor az AI Privacy Protection funkciót kiválasztva automatikusan elhomályosítja az érzékeny információkat. A biztonsági beállításokkal a fényképek megosztásakor pedig megakadályozható, hogy a címzett megkapja az eszköz típusát, illetve a fotó készítésének helyét és idejét.

A gördülékeny felhasználói élményt segíti a Huawei alkalmazás-áruháza, az AppGallery is, amelybe a közelmúltban integrálták a Petal Search intelligens appkereső funkcióját. Így az appbolton keresztül közvetlenül, néhány gombnyomással elérhetők az androidos appok széles választéka, legyen szó pénzügyi alkalmazásokról, közösségi médiáról, szórakozásról, játékról vagy chat-appokról. Az AppGallery immár több mint 200 ezer alkalmazáshoz kínál hozzáférést 18 országban, több mint 580 millió aktív havi felhasználóval a világ harmadik legnagyobb alkalmazás-áruházává nőtte ki magát.

A Google alkalmazások használatára megoldást nyújthat az AppGalleryből szintén beszerezhető Gspace. Ezt feltelepítve a Google-alapalkalmazások elérhetővé válnak, mindegyikbe be lehet jelentkezni, majd ezeknek az ikonjait ki lehet tűzni a főképernyőre. Huawei azonosítós belépés után a Gspace automatikusan használható.

Árak és elérhetőség

A HUAWEI nova 10 SE Csillagezüst és Csillagfekete színekben lesz kapható március 6-tól elsőként a Yettel kínálatában, ajánlott fogyasztói ára: 129.995 Ft.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Huawei, okostelefon