Új, nemzetközi szolgáltatóval erősít a Szerencsejáték Zrt.

Új, nemzetközi szolgáltatóval erősít a Szerencsejáték Zrt.
A B2B iGaming technológiai szolgáltató EveryMatrix biztosítja a jövőben a fejlett digitális sportfogadási szoftvermegoldásokat és szolgáltatásokat a Szerencsejáték Zrt. TippmixPro márkájának.

A Szerencsejáték Zrt. szerződést kötött a máltai központú EveryMatrix szolgáltatóval. Az együttműködés keretében a B2B iGaming technológiai szolgáltató cég megkezdi az előkészületeket, hogy átalakítsa a nemzeti lottótársaság TippmixPro márkájának digitális sportfogadási kínálatát. A díjnyertes OddsMatrix sportfogadási platformnak köszönhetően jelentősen bővül a sportfogadási kínálat és többek között olyan piacvezető fogadási funkciók válnak elérhetővé, mint a korai kifizetések (cash out), valamint a fogadáskészítő (bet builder).

Az EveryMatrix már korábban is számos globális World Lottery Association (WLA) és European Lotteries (EL) lottótársasági megállapodást kötött, együttműködik többek között a Norsk Tipping (Norvégia), az OPAP (Görögország), a Nemzeti Lottó (Málta) és a Veikkaus (Finnország) társaságokkal is.

"2016 óta jelentős teret hódítottunk a lottótársasági szektorban, és ma már a világ legnagyobb szervezeteivel dolgozunk együtt. Ügyfeleink milliói számára biztosítjuk digitális kínálatukat és szolgáltatásaikat – mondta Stian Hornsletten. Az EveryMatrix kereskedelmi igazgatója hozzátette: "Örömmel dolgozunk együtt a nemzeti lottótársasággal, és alig várjuk, hogy a digitális útjukon idén és azon túl is támogathassuk őket."

A Szerencsejáték Zrt. Odds Központ vezetője elmondta: "Nagy örömünkre szolgál, hogy sikerült megállapodnunk az EveryMatrix-szal. Biztosak vagyunk benne, hogy egy sikeres együttműködés veszi ezzel kezdetét.” Horváth Zoltán kiemelte: "Nagyratörő terveink vannak a sportfogadási kínálatunk bővítése és megújítása kapcsán és bízunk abban, hogy a magyar játékosok számára kiemelkedő élményt fogunk tudni nyújtani a partnerség révén."

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!