Új fogyasztói elektronikai márkák a magyar piacon

Új fogyasztói elektronikai márkák a magyar piacon
A LAMAX, a TrueLife és a Lauben márkák kibővült termékkínálattal érhetőek el Magyarországon, megfizethető, de tartós termékeket kínálva az autós- és akciókamerák, audioeszközök, egészség- és szépségápolási cikkek és háztartási kisgépek kategóriájában.

Bővíti termékkínálatát Magyarországon az Elem6, a régió egyik jelentős forgalmazója. A vállalat saját elektronikai márkáit kínálja, jó ár-érték arányú termékeikre jellemző a magas minőség és a megbízhatóság.

LAMAX-szal a biztonságos utazásért és a szórakozásért

A LAMAX termékeket a megbízhatóság, a tartós és hosszú élettartam jellemzi. Az autós kamerák piacán évek óta jelen lévő márka olyan termékeket kínál, mint például az S9 Dual fedélzeti kamera visszapillantó tükrös kivitelben, vagy a 4K felbontású felvételeket rögzítő T10. Akciókamerái rengeteg kiegészítővel együtt kaphatóak, így bármilyen körülmények közt megállják helyüket, további eszközök vásárlása nélkül is. A W10.1 akciókamera tok nélkül akár 12 méterig, a mellékelt tokkal pedig akár 40 méter mélységig vízálló. Emellett többféle Bluetooth hangszóró, teljesen vezetéknélküli fülhallgató és elektromos roller is található a termékek között.

TrueLife: jó minőségű egészség- és szépségápolási, valamint a babaápolási termékek

A TrueLife a termékeket hosszú és alapos teszteknek veti alá. Ez ugyanakkor nem megy az intuitív kezelhetőség rovására, hiszen a gyors és egyszerű használat szintén az elsődleges szempontok közt szerepel. Ennek köszönhetően a NannyCam R3 Smart intelligens bébiőr használata a magyar nyelvű alkalmazással gyors és problémamentes, minden mozdulatot és hangot rögzít, és értesítést küld a telefonra. Szintén a TrueLife kínálatában található a két színben is elérhető SonicBrush Compact Duo, amely két szónikus fogkefét tartalmaz, ezek percenként 70.000 mozdulatot végeznek az alapos tisztításért.

A Lauben a prémium konyhatechnológiát ötvözi a díjnyertes kialakítással

A márka konyhai kisgépei hozzájárulnak az ételek gyors elkészítéséhez, miközben az összetevők nem veszítenek ízükből és tápanyagtartalmukból. A többfunkciós Lauben Low Sugar Rice Cooker 1500AT prémium rizsfőző például 6 főzési módot kínál, és a rizs mellett hüvelyesek, leves vagy zabkása is elkészíthető benne. Mindemellett a low sugar funkció különválasztja a rizsben lévő extra cukrot a keményítőtől, így az étel egészségesebb. A rizsfőző a Red Dot termékdizájn díját is elnyerte elegáns megjelenésének és innovatív funkcióinak köszönhetően. A Sous Vide Stick SV01 pedig az otthoni szuvidálás előnyeit biztosítja, megtartva az ételek ízét, illatát és tápanyagait. Használata egyszerű, az étel hőmérséklete pedig folyamatosan nyomon követhető.

Az Elem6 a termékek forgalmazásán túl az ellátási lánc valamennyi részéért felel. Saját szervizzel rendelkezik Budapesten, emellett magyar nyelvű ügyfélszolgálatot tart fenn. A termékek menüje és a kapcsolódó alkalmazások nagy része magyarul is elérhető.

A termékek megtalálhatóak a legnagyobb kereskedelmi partnerek kínálatában, úgy, mint eMAG-edigital, Euronics, Media Markt, BestByte, Kangaboo, valamint egyéb e-kereskedők.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!