Új fejlesztést mutatott be a KÜRT

Új fejlesztést mutatott be a KÜRT
Már elérhető a vállalatcsoport SeCube GRC megoldásának legújabb, negyedik generációja, amivel fokozná a társaság az európai uniós piacokon való jelenlétét.

„Mind projektszámban, mind bevételben sokat fejlődtünk, a forgalmunk tavaly 2019-hez képest mintegy ötödével bővült, több mint 2,2 milliárd Ft-ra emelkedett. Az idei év kapcsán, bár konzervatívan terveztünk, de így is legalább 15 százalékos további fejlődéssel számolunk, ami az eddig megkötött szerződések alapján reális célkitűzés” - számolt be a tervekről Kmetty József, a KÜRT Vállalatcsoport vezérigazgatója.

Az adminisztratív költségek jelentős csökkentését, a folyamatosan változó jogszabályi környezetnek való garantált megfelelést, naprakész, könnyen hozzáférhető és bemutatható dokumentumokat váratlan auditok esetében is, az aktuális igényekhez alkalmazkodó moduláris felépítést – többek között ezeket az előnyöket kínálja a KÜRT Vállalatcsoport negyedik generációs terméke, a SeCube4. Az információbiztonsági irányítási rendszerek kialakítását támogató megoldás használatával lényegében minden, a jogszabályi előírásokból, vagy a minőségbiztosítási követelményekből adódó feladatot egyszerűen, gyorsan, átlátható módon és könnyen menedzselhetően elvégezhetnek a vállalkozások - írják.

A SeCube4 alkalmazásával a biztonsági incidensek kezelése is hatékonyabbá válik az előre meghatározott, azonnal rendelkezésre álló eljárásrendeknek és helyreállítási terveknek köszönhetően. A megoldás bármilyen vállalati belső szabályzat, illetve többek között ISO minősítésekkel, az információbiztonsági törvénnyel (2013-as L-es törvény), GDPR és egyéb jogszabályi megfeleléssel kapcsolatos, üzletmenetfolytonossági, információbiztonsági tevékenységek menedzselésére is alkalmas.

A fejlesztés kiemelkedő jelentőségű eleme a Mesterséges Intelligenciára való felkészítés. Ennek a technológiának az alkalmazásából fakadó automatizmusnak köszönhetően az ügyfél oldalon további erőforrás csökkenést eredményezhet.

„A SeCube fejlesztését saját, belső igényeink miatt kezdtük el még 2011-ben, a mostani, négyes verziót pedig lényegében a nulláról építettük újra, az új rendszer a moduláris kialakításnak köszönhetően rugalmasan alkalmazkodik a vállalkozások aktuális igényeihez. Terveink szerint az eddigi német piacon felül az egész Európai Unióban elérhetővé tesszük a SeCube4-et, azokban az országokban pedig, ahol az érdeklődés indokolja, elképzelhető, hogy újabb leányvállalatokat hozunk létre. Mivel idén vezetjük be a piacra, egyelőre a SeCube3 tavalyi eredményeihez hasonlóval számolunk az új verzió esetében, jövőre azonban jelentős fejlődést várunk a terméktől” - mondta el Kmetty József.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!