Ősszel mutathatja be az Apple az új MacBook Prókat

Ősszel mutathatja be az Apple az új MacBook Prókat
Az Apple valamikor szeptember és november között rántja majd le a leplet az új MacBook Prókról, de 2022-ig nem lehet majd őket megvenni.

Régóta lehet pletykákat hallani arról, hogy az Apple milyen MacBook Prókat mutathat be az idei évben. Az Apple-lel kapcsolatos elemzéseiről elhíresült Ming-Chi Kuo korábban arról beszélt, hogy alaposan átszabhatja a gépeket a cupertinói vállalat, most pedig már arról is hallani, hogy mikor debütálhatnak.

A Bloomberg legfrissebb értesülései szerint az Apple valamikor szeptember és november között rántja majd le a leplet a számítógépekről, a méret tekintetében pedig egy 14 és egy 16 colos verzióra számíthatunk. Bár előzetesen egy korábbi időpontról is lehetett hallani, a szakemberek úgy vélik, az újfajta miniLED kijelző lehet magyarázat a késésre.

Az egységet egyébként az Osram Opto Semiconductors nevű cég szállítja majd le az Apple-nek, a boltok polcaira pedig valamikor 2022 elején kerülhetnek majd fel.

A gépek belsejében az Apple saját fejlesztésű M1X processzora dolgozhat majd, amiről előzetesen már kiszivárgott, hogy pokolian erős lesz.

(hvg.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Apple, macbook