Örülhetnek azok, akik még mindig a Samsung Galaxy S9 széria egyik darabját használják

Örülhetnek azok, akik még mindig a Samsung Galaxy S9 széria egyik darabját használják
Meglepetés: a Samsung új frissítést adott ki a 2018-as flagshipjeire.

Nem meglepő, ha mostanában már néhány évente új okostelefont vásárolnak az emberek, ugyanis a gyártók általában nem támogatják a végtelenségig még az adott csúcskészülékeiket sem, így fontos frissítésekről, illetve új Android-verziókról maradhat le az, aki nem vált.

Az androidos mobilok egyik királya, a Samsung viszont meglepetést hozott azoknak, akik továbbra is egy korábban debütált flagshipet használnak.

A SamMobile beszámolója szerint a gyártó elkezdte kiadni a legutóbbi, márciusi biztonsági frissítést az eredetileg 2018-ban debütált Samsung Galaxy S9 sorozat modelljeire, ami azért is érdekes lépés, mert ez nem szerepelt a korábban bejelentett tervek között. Az új, G96xFXXUHFVB4 verziójú firmware-rel több mint 50 biztonsági rés kerül befoltozásra, és Németországban elvileg már vannak olyanok, akik élvezhetik a frissítés előnyeit.

Várhatóan a közeljövőben a többi európai országba is megérkezik a Samsung meglepetése, szóval érdemes rendszeresen csekkolni a beállításokat, ha Galaxy S9 vagy S9 Plus mobilotok van. Forrás: pcworld.hu.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Samsung, fejlesztés