Önéletrajz infografikába csomagolva

Önéletrajz infografikába csomagolva
Az infografika kiváló eszköztárát mutatja, hogy egyre több - főleg kreatív - szakember készíti, készítteti el vizuálisan megfogalmazott önéletrajzát.

Az infografika igen népszerű mostanában, használjuk bizonyos témák összefüggésinek megvilágításához és vizuális bemutatásához. Lehet szeretni, vagy utálni a logikus, néha kicsit művészieskedő megoldást, de tény, hogy beépült az internetes kommunikáció eszközrendszerébe.

Az infografika egy speciális területét használják azok, akik szeretnének már önéletrajzuk leadásakor is kitűnni a többiek közül, a vizuális önéletrajz célja legtöbbször pont ez, a figyelem felkeltés.


A téma érdekes és izgalmas ezért több mint 500 infografikus önéletrajzot gyüjtött össze Randy Krum a Pinterest oldalán, azok számára, akik kedvelik ezt a formát. A Pinterest ehhez kiváló megoldást nyújt, hiszen azon kívül, hogy megcsodálhatjuk a csillogó CV-ket tulajdonképpen egy kattintással a készítőiket, vagy a tulajdonosaikat is megtalálhatjuk.

Krum persze nem csak hobbyból gyüjtögette össze a rengeteg infografikus resumét, maga is tervez hasonlókat, cége a InfoNewt.com foglalkozik az infografika minden megjelenési formájával. Az adatvizualizációtól, a prezentáció design-ig mindennel.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!