Így tudod még gyorsabbá tenni a keresést a Chrome böngészőben

Így tudod még gyorsabbá tenni a keresést a Chrome böngészőben
A Google folyamatosan fejleszti a Chrome böngészőt, ami most egy jelentősebb változáson esett át: a keresés még gyorsabb lett, mint azelőtt.

A Chrome böngésző egy igen népszerű szolgáltatás, sőt, az egyik leginkább kedvelt program az internetezők körében. Nem véletlen, hogy a fenntartó Google viszonylag gyakran bővíti új funkciókkal, vagy javítja/okosítja a már meglévőket. Most is ez történt - írja a hvg.hu.

A cég egész pontosan a Chrome-ban való keresést gyorsította fel, amit az úgynevezett omnibox funkciónál lehet észrevenni. Ez utóbbi arra jó, hogy amikor az internetező elkezdi beírni a böngésző címsorába a keresett lap vagy téma kulcsszavait, a program megróbálja kitalálni/kiegészíteni azt.

A Google ezt a funkciót most még tovább finomította, így a keresési eredmények is sokkal gyorsabban töltődhetnek be. A keresőcég számszerűsítette is, mennyire: szerintük négyszer fürgébb működést lehet tapasztalni, de csak akkor, ha a felhasználónál a Google az alapértelmezetten beállított keresőmotor.

Természetesen más szolgáltatások is élhetnek a lehetőséggel, ha a cég engedélyezi azt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Chrome, böngésző