Így hozhatod vissza a törölt leveleket a Gmailen

Így hozhatod vissza a törölt leveleket a Gmailen
A Google hagyott egy utolsó szalmaszálat azoknak, akiknek már a Gmail kukájából is kikerült a levelük. A megoldással főleg azoknak segíthet a Google, akiknek feltörték a fiókját.

Mint minden levelezőben, úgy a Gmailben is adott a lehetőség, hogy visszaállítsuk azokat az e-maileket, amelyeket véletlenül töröltünk ki, vagy csak nem tudtuk, hogy később szükségünk lesz rá. Ezt többféle módon is megtehetjük - írja a hvg.hu.

Ha rányomtunk a Törlés gombra, majd azonnal rájöttünk, hogy rossz levéltől szabadultunk meg, néhány másodpercig megtehetjük, hogy visszavonjuk a műveletet. Ekkor ismét a beérkező e-mailek közé kerül az adott levél.

Amennyiben lecsúsztunk a törlés visszavonásáról, a Gmail kukájából szintén visszaállíthatjuk azt. Ekkor nincs más dolgunk, mint megkeresni a szóban forgó e-mailt, kijelölni, majd az Áthelyezés ide menüpont alatt kiválasztani a Beérkező levelek mappát, így máris a helyére kerül az említett levél.

De mi van abban az esetben, ha a Gmail fiókunkból nem mi töröltük ki az adott levelet? Erre adhat segítséget a Google egy kevésbé funkciója, a Gmail üzenet-visszaállító eszköz.

Ezt erre a linkre kattintva érhetjük el, és bár semmi nem garantálja, hogy visszakapjuk a végleg törölt leveleket, egy próbálkozást azért megérhet a dolog. A teljes cikk itt folytatódik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: gmail, google