Érkezik a dupla lájk a Netflixre

Érkezik a dupla lájk a Netflixre
Ezentúl nem csak azt fejezhetjük majd ki a Netflixen, ha valami tetszett, hanem azt is, ha egy műsor különösen elnyerte tetszésünket.

A Netflix számára különösen fontosak a felhasználói visszajelzések, hiszen ezek alapján tudnak további műsorokat ajánlani az előfizetőknek. Nem tetszést kifejező gomb eddig is volt már a felületen, a jól ismert hagyományos lájk jellel pedig ki lehetett fejezni, ha valamelyik film vagy sorozat elnyerte tetszésünket. Ezek a visszajelzések fontosak a Netflix számára, ezért most új színt visznek a reakciógombokba. A dupla lájkkal kifejezhetjük, ha egy tartalmat nagyon imádtunk.

A Netflix szerint már régóta kérték a felhasználók egy hasonló funkció bevezetését. A szolgáltatónak pedig fontos, hogy olyan műsorokat tudjon ajánlani az előfizetőknek, melyeket valóban szeretnek. 2017-ig a hagyományos 5 csillagos értékelős rendszert használták, ekkor váltottak a jóval egyszerűbb reakciógombos megoldásra. A cél az, hogy a Netflix legyen az a szolgáltató, ahol mindenki a legegyszerűbben találhat olyan műsort, ami megfelel az ízlésének.

Az újítás a webes felületen és az alkalmazásban is elérhető lesz.

(Forrás: marketingmorzsak.hu)

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!