Zavar a háttér egy fotón? Ilyen egyszerűen kicserélheted!

Zavar a háttér egy fotón? Ilyen egyszerűen kicserélheted!
Az alábbi, ingyenesen használható webes alkalmazás segítségével egészen érdekes képszerkesztő funkciókat vethetünk be. Például eltüntethetünk objektumokat vagy személyeket egy képről.

Ingyenes, mesterséges intelligencia alapú képszerkesztő eszközök várják a felhasználót a cutout.pro oldalon, amelyekkel meglepő változtatásokat végezhetünk egy-egy fotón. Háttereket cserélhetünk, arcokat „emelhetünk ki”, sőt akár el is tüntethetünk egy nem kívánatos személyt (objektumot) a fotóról - írja a hvg.hu.

Az alkalmazás lehetővé teszi képek közvetlen feltöltését is a kiválasztott eszközről, de akár linkek megadásával is megnyithatunk képeket. Innentől pedig már gyerekjáték a kiválasztott funkció élesítése, tulajdonképpen mindenhez csak néhány mozdulatra van szükség. Ha az objektumeltüntetést választjuk (Photo Retouch), akkor – a virtuális ecset vastagságának kijelölése után – csak körbe kell rajzolni azt, amit el szeretnénk tüntetni, a többit már elvégzi a szolgáltatás helyettünk, és igen jó eredménnyel.

Hasonlóan egyszerű hátteret cserélni: ki kell választani a felső menüsorból az Image Background Remover lehetőséget, és a mesterséges intelligencia felismeri, hogy hol van személy a képen, és eltünteti mögüle a hátteret. Utána mi adhatunk másik hátteret mögé, szinte észrevehetetlen a beavatkozás. Az oldalon egyébként kevésbé sikerült fotókat is javíthatunk és fekete-fehér képeket is kiszínezhetünk.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: mobil, alkalmazás