Vodafone-os vagy? Akkor ez a hír téged is érint!

Vodafone-os vagy? Akkor ez a hír téged is érint!
Augusztus 18-án a Vodafone Magyarország hivatalosan is bevezette az eSIM szolgáltatást.

A hazai operátorok közül a Telekomot követően a Vodafone a második, aki plasztik kártya nélkül is kínál előfizetői azonosítót, de a hwsw.hu értesülései szerint az eSIM még az idei év folyamán megérkezik a Telenorhoz is. Ami előrelépés a konkurenciához képest, hogy a Vodafone nemcsak a havidíjas ügyfeleknek biztosítja a szolgáltatást, de a feltöltőkártyásoknak is.

A Vodafone weboldalán található tájékoztató szerint mind az új, mind a meglévő ügyfeleknek díjmentesen lesz elérhető az eSIM, fizetni csak a készülék elvesztése vagy ellopása esetén kell, ilyenkor az új eSIM-profil létrehozásának díja megegyezik a fizikai SIM-csere költségével.

A meglévő, fizikai SIM-et csak a Vodafone valamelyik üzletében, személyes megjelenés esetén lehet eSIM-re váltani, és a szolgáltató készülékínálatában jelenleg az újabb iPhone-ok és Samsung Galaxy Note, Galaxy S, Fold és Flip modellek esetén vehető igénybe az eSIM, viszont például a technológiűt támogató Apple Watch okosóra esetében (egyelőre) erre nincs lehetőség.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Vodafone, e-sim