Visszatérhetnek a nagyon olcsón okostelefonok!

Visszatérhetnek a nagyon olcsón okostelefonok!
Visszatérne a korábban bevált recepthez a OnePlus, amely néhány éve a feltűnően jól árazott csúcsteljesítményű telefonjaival ismertette meg magát a piaccal.

Az iparágban flagshipnek, azaz zászlóshajó terméknek hívják a mobilgyártók aktuálisan legjobb készülékeit - írja a hvg.hu. A OnePlus nevű kínai vállalat flagship killer, azaz zászlóshajógyilkos jelzővel illette 2014-től megjelent mobiljait, melyekbe szinte minden aktuálisan elérhető funkció bekerült, mégis feleannyiba kerültek, mint konkurensei.

A márka idővel „elszemtelendett”, egy ideje igazodott a piaci árazáshoz. Ám hamarosan visszatérhet gyökereihez – szellőztette meg a Weibo kínai közösségi oldalon a Digital Chat Station néven futó szivárogtató, akinek a bejegyzését az Android Authority vette észre.

A pletyka szerint a OnePlus egy olcsó – nettó 100-150 forintnak megfelelő árszintű – mobilszérián dolgozik, amely tagjaiba a legjobb chipset kerülhet, és minden földi jó, hiszen kifejezetten a nagy teljesítményt igénylő játékok futtatására optimalizálják majd azokat. Az ilyen készülékek más gyártóknál jelenleg jellemzően 300-500 ezer forintért elérhetők.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: okostelefon, OnePlus