Véglegesíthették az iPhone 14 Pro kinézetét

Véglegesíthették az iPhone 14 Pro kinézetét
Ha igaznak bizonyulnak a pletykák, idén szeptemberben végre egyaránt elbúcsúzhatunk a hatalmas elő- és hátlapi kameraszigettől, a kijelzők mérete és az anyaghasználat azonban marad a már jól ismert kombó.

Az Apple legnagyobb beszállítója, a Foxconn megkezdte az iPhone 14 Pro próbagyártását, ami a Taiwan Economic Times jelentése szerint arra utal, hogy az Apple véglegesítette a készülék tervezését – írja a MacRumors nyomán az index.hu. A lap információ szerint a Foxconn ezúttal a két magasabb kategóriás, azaz Pro modell gyártásáért fog felelni, míg az alap iPhone 14 modelleket a Luxshare fogja beszállítani. A próbagyártás során az Apple azokat a tervezés során nem észrevehető hibákat szeretné kiszűrni, amelyek a későbbiekben esetleges gondokat okoznának a sorozatgyártás megkezdése után.

Az androidos telefonokból már jól ismert kamerakivágással, a kör alakú hangerő-szabályozó gombokkal és az újratervezett hátlapi kamerarendszerrel valahogy így nézhet ki az iPhone 14 Pro a MacRumors szerkesztősége szerint.

Akárcsak az előző két évben, idén is négy darab új iPhone-ra számíthatunk, a szivárogtatások szerint azonban az almás cég két generáció után lemond a „mini” termékvonalról, ugyanis sem az iPhone 12 mini, sem a 13 mini nem hozta a várt eladási számokat.

A mini termékvonal helyét a belépő szintű telefonok körében is egy Max modell fogja átvenni, így idén ősszel az iPhone 14 és 14 Max, valamint az iPhone 14 Pro és 14 Pro Max készülékeket mutatják be.

Ezek külsejéről szerencsére már egészen sok az információ – már ami a Pro modelleket illeti, a két belépő szintű mobilról ugyanis a nyilvánvalón kívül szinte semmit sem tudni, minden bizonnyal azért, mert nem készül az almás cég radikálisabb designváltásra. A nagyobb előrelépés tehát a Pro modelleknél lesz megfigyelhető, ezen mobilok esetében a szivárogtatások szerint kisebb, az androidos telefonokból már jól ismert kameraszigetre, kör alakú hangerő-szabályozó gombokra és újratervezett hangszórórácsokra lehet számítani. Az elkészült rendszerképek alapján az iPhone 14 Pro az iPhone 4 és a 13 Pro szerelemgyereke lesz.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: iphone, mobil