Valósággal műtárgy lett az LG legújabb 4K projektora

Valósággal műtárgy lett az LG legújabb 4K projektora
Az LG Electronics (LG) a 2024-es CES kiállításon mutatja be legújabb, műtárgyként is értelmezhető projektorát, az egyedülálló LG CineBeam Qube-ot (HU710PB modell). Az új, 4K felbontásban vetítő, kompakt kialakítású modell azonnal mozivá varázsol bármilyen teret, 360 fokban elforgatható fogantyújával pedig könnyen hordozható. A projektor stílusos belsőépítészeti kiegészítőként is helyt áll, szemet gyönyörködtető minimalista esztétikája modern kifinomultságot kölcsönöz bármilyen helyiségnek.

Bár az LG CineBeam Qube az egyik legkisebb projektor lesz a piacon, mégis hatalmas méretű, akár 120 hüvelykes 4K UHD (3840 x 2160) felbontású képet képes vetíteni. Az RGB lézer fényforrással és az LG élvonalbeli képfeljavító technológiáival kivételesen tiszta és pontos képmegjelenítést biztosít 450 000:1 kontrasztaránnyal, miközben színeivel lefedi a DCI-P3 skála 154 százalékát.

Ennek a színhűségnek köszönhetően a filmek és egyéb tartalmak pontosan úgy jelennek meg a vetített képen, ahogyan azt készítőik eredetileg elképzelték: gazdag színekkel és mély feketékkel, amelyek minden jelenetnek mélységet és életteli hatást kölcsönöznek. A kiemelkedő képmegjelenítéshez az automatikus képernyőbeállítási funkció is hozzájárul, amely önállóan optimalizálja a fókuszt, illetve a kép elhelyezését és méretét, így a vetítés minősége minden alkalommal azonnal, külön bajlódás nélkül ideális lesz.

Az LG webOS 6.0 okostévé-platformot futtató CineBeam Qube intuitív módon, távirányítóval vezérelhető, és egyszerű hozzáférést kínál az olyan streaming-szolgáltatásokhoz, mint például a Netflix, a Disney+, a Prime Video vagy a YouTube. Amikor éppen nem valamilyen tartalmat néznek, a projektor falfestés funkcióját használva lenyűgöző digitális képekkel dobhatják fel a szoba hangulatát a felhasználók.

„Az LG CineBeam Qube nagy- és kisméretű terekben egyaránt nagyszerűen használható, és minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit a felhasználók egy új projektor kiválasztásakor keresnek" – mondta YS Lee, az LG üzleti megoldások divíziójának alelnöke és IT-termékekért felelős vezetője. „Stílusosan, sokoldalúan elhelyezhető a térben, és igazi, magával ragadó házimozi-élményt garantál.”

A 2024-es CES kiállítás látogatói január 9-12. között, az LG standján (#16008, Las Vegas Convention Center) tekinthetik meg a CineBeam Qube-ot.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: LG, 4K, projektor