Ugrásszerűen nő az online szerencsejátékok piaca

Ugrásszerűen nő az online szerencsejátékok piaca
Az online szerencsejátékok globális piaca a stabilan, dinamikusan növekszik: az Online Gambling Global Market Report 2024 elemzése szerint mérete az előző évihez képest az idén 9,3%-kal nőhet, így 2024-ben elérheti a 97 milliárd dollárt. Prognózisok szerint az iparág bevétele 2028-ig akár a 137 milliárd dollárt is megközelítheti. A játékosok száma az elmúlt években ugrásszerűen növekedett, ami a pandémia alatti karanténnak, továbbá a digitális szolgáltatások és az okostelefonok térnyerésének is köszönhető (a kutatás szerint 2023 júliusában már a globális népesség 86%-ának volt ilyen készüléke).

Az egyre népszerűbb, mesterséges intelligencia, virtuális és kiterjesztett valóság alapú megoldások újabb lökést adhatnak a piacnak, ami a szolgáltatókat is egyre gyorsabb és izgalmasabb fejlesztésekre sarkallja. A Vegas.hu a hazai online szerencsejáték-piac egyik legnagyobb szereplőjeként a globális trendeknek megfelelően – és a magyar piaci liberalizációban rejlő potenciált vizsgáló Deloitte-tanulmány tanulságaival összhangban –, a folyamatosan növekvő magyar felhasználói bázis igényeit szem előtt tartva építkezik.

A Vegas.hu portált üzemeltető LVC Diamond Kft. az elmúlt 1 év során története legnagyobb fejlesztéssorozatát hajtotta végre.

„2023 tavasza óta több mint kétszeresére emeltük a Vegas.hu oldalba integrált szolgáltatók számát. Jelenleg már 18 nemzetközi játékszolgáltatóval működünk együtt. Ez idő alatt 700 új online kaszinójáték került ki a portálra, így mára 1000-re nőtt a Vegas.hu-n elérhető kaszinójátékok száma. Úgy látjuk, hogy felhasználóink leginkább az úgynevezett progresszív jackpot és bonus buy slot játékokat szeretik. Ez utóbbiak esetében a kreditet nem terhelő szabadjátékok nemcsak megnyerhetők, hanem akár meg is vásárolhatók. Ami pedig a Vegas.hu-n elért legnagyobb nyereményeket illeti: az online kaszinóban egyetlen forgatásból csaknem 45,5 millió forintot, a VegasTV-n több mint 18 millió forintot, egy napon belül megtett sportfogadásokkal pedig több mint 16 millió forintot vitt haza 3 szerencsés játékosunk” – emelte ki dr. Egresits Csaba, a Vegas.hu-t üzemeltető LVC Diamond Kft. online üzletág-igazgatója.

Az idén március óta megújult dizájnnal működő Vegas.hu Androidra és iOS-re optimalizált applikációja is elindult. A Vegas.hu saját, exkluzív csatornáján, a VegasTV-n elérhető élő blackjacken, ruletten és háromlapos pókeren túl olyan, az Evolution stúdióiból közvetített különleges, élő osztós játékokkal is találkozhat a közönség, mint például a nemzetközi szinten is sikereket halmozó Crazy Time, MonopolyTM Live és Deal or No DealTM.

2023 júliusában az online sportfogadás is elindult a portálon, amelyet követően a Vegas.hu Magyarországon elsőként vezette be a korai kifizetés lehetőségét. A cég most gőzerővel készül a nyári foci-Eb-re, amelynek mérkőzéseire az érdeklődők akár már most is tippelhetnek. A sportfogadás világába újonnan belépő fogadók számára az oldalon belül elérhető Bet Mentor és Info+ fogadássegítő funkciók nyújthatnak támogatást.

A Vegas.hu ma az egyetlen olyan szolgáltató Magyarországon, amelynek játékosai és fogadói egy helyen tudnak legális, biztonságos keretek között, adómentes nyeremények reményében online kaszinózni, valamint sport- és szórakoztatóipari eseményekre (pl. a Golden Globe-díj és az Oscar-díj nyerteseire) is fogadni.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!