Tölthető az első hivatalos tesztverzió a Windows 11-ből

Tölthető az első hivatalos tesztverzió a Windows 11-ből
Az Insider tesztelői program résztvevői már hozzáférnek az első (legális és hivatalos forrásból származó) szoftververzióhoz. De aki nincs benne, az is gyorsan csatlakozhat.

A Microsoft néhány órája kiadta a múlt héten bemutatott Windows 11 első, hivatalos tesztverzióját, ami azt jelenti, hogy az érdeklődők már kipróbálhatják a termék újdonságait - írja a hvg.hu. Mivel a szoftver biztonságos forrásból származik, a felhasználóknak nem kell kétes oldalakra navigálniuk. (Ettől persze előfordulhatnak hibák, hiszen tesztverzióról van szó.

A 22000.51 jelzésű szoftver tartalmazza többek közt az újratervezett Start menüt, az okosabb többablakos kezelhetőséget. Emellett a megújult Windows Store is a rendszer része, ahogy a legtöbb vizuális újítás is elérhető. Az androidos appok kezelhetősége azonban még nem.

Fontos tudni, hogy a tesztverziót a Microsoft Insider programjához csatlakozva lehet letölteni, de ezt bárki megteheti, aki erre a linkre kattint, regisztrál és követi a képernyőn megjelenő utasításokat. A tesztprogram használatához az itt megadott követelményekkel rendelkező számítógépre van szükség, aki viszont már június 24-e előtt is részt a programban, az automatikusan mentesül ezek alól.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: windows 11