Több maradhat a zsebünkben ezzel az alkalmazással!

Több maradhat a zsebünkben ezzel az alkalmazással!
Napjainkban nehezen lehet olyan okostelefont találni, amelyen ne lenne legalább egy törzsvásárlói kártya. Ezek a digitális megoldások egyértelműen fénykorukat élik, hiszen nemcsak kedvezményeket és kuponokat kínálnak, hanem sokszor kibővített funkciókkal is rendelkeznek.

Sokan nyűgként tekintenek a heti nagybevásárlásra, ám bőven akadnak olyan digitális megoldások, amelyek gondoskodnak arról, hogy ne stresszként éljük meg. Ilyen például az ingyenesen letölthető Lidl Plus mobilos alkalmazás is, amely előnyeinek kihasználásához csak egy gyors regisztrációra van szükség.

Pandóra szelencéjeként megannyi lehetőség nyílik meg az áruházban vásárlók előtt a saját fiók létrehozását követően. A bevásárlólista elkészítéséhez hatékony segítséget nyújtanak a heti és regionális akciós újságok, amelyeket böngészve gyorsan rájöhetünk, hogy bőven akadnak kedvezmények, amelyekkel több száz forintot spórolhatunk, ráadásul egyes termékeket párban jobban megéri a kosárba helyezni. Ezen akciós termékek kínálata hétről hétre változik, azonban nem árt szemfülesnek lenni, mivel sok pénzt takaríthatunk meg kedvenc élelmiszereinken és drogériás termékeinken is. Az Akciós újságok menüben elérhetők a Lidl Egészségtudatos táplálkozás című kiadványai is, amelyek receptjeinek köszönhetően nagy segítséget jelentenek azoknak, akik glutén- vagy laktózmentes étrendet követnek.

A digitális akciós újságok böngészése mellett az alkalmazás számos kedvezményre jogosító kupont is kínál, amelyeket még a fizetés előtt kell aktiválni. Ugyanakkor a kedvezmények beváltásához nem szabad megfeledkezni a Lidl Plus kártya beszkenneléséről sem. Minden vásárlást követően kaparós nyereménykártyákat kapunk, amelyek további extra kedvezményeket jelentenek. Mindezeken az előnyökön túl a bevásárlások egyszerűen nyomon követhetők a digitális nyugták segítségével.

Ez azonban még nem minden, mert január 31-ig a Kupon Plusban a meghatározott költési célokat elérve ajándék jár: 100 ezer forint elérése után szuper számlavégi kedvezmény ütheti a vásárlók markát.

(index.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Lidl, alkalmazás